Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

30.05.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Ünlü tasarımcı Gideon Oberson’un doğadan ilham alarak Gottex için tasarladığı mayo ve bikiniler Mendo’s mağazalarında satılıyor. İşte haftanın en moda ve yenileri...

En moda En yeni

Doğal tasarımlar
Ünlü tasarımcı Gideon Oberson’un doğadan ilham alarak Gottex için tasarladığı mayo ve bikiniler Mendo’s mağazalarında satılıyor.


Parfümde Uzakdoğu etkisi
Jo Malone’un Japon tütsü geleneği Kohdo’yu yeniden yorumladığı koleksiyonunda bulunan Lotus Blossom ve Water Lily adlı yeni kokuları, mandalina, lotus ve bambu ağacı aromalarından oluşuyor.

Likör sevenlere
Birçok pasta tarifinde de kullanılan ve İtalya’nın Saronno bölgesinde 17 değişik baharat ve meyvenin acıbadem yağında bekletilmesiyle üretilen acıbadem likörü Disaronno’nun şişesi 51 TL.

Çıplak ayakla yürür gibi

En moda En yeni

Birkenstock’un 2009 yaz koleksiyonundaki sandaletler, ayağın doğal hareketini destekleyen tabanlarıyla çıplak ayakla yürüme hissini yaşamak isteyenlere hitap ediyor. 

Yoncimik çantaları
Çocukların çok sevdiği şarkıcı Yonca Evcimik, lakabı Yoncimik’i küçüklere yönelik bir markaya dönüştürdü. Bu adı taşıyan bebek, kitap ve çantalar haziran ayından itibaren satışa çıkacak.

Güzellik

Hassas ciltlere
Eczacıbaşı’nın İsviçre’den ithal ettiği terlemeye karşı dayanıklı Daylong Koruyucu Güneş Serisi’nin  16, 25 ve 50 faktörlü üç çeşidi var.

Güneşe gerek kalmadan
The Body Shop’un Nature’s Minerals bronzlaştırıcı pudrası güneşe çıkmadan doğal bir bronzluk yakalamak isteyenler için ideal. 

İnatçı saçlar için
Selen Kozmetik tarafından ithal edilen Fruit Kicks Red saç şekillendirici içerdiği meyve proteinleriyle saçın yapış yapış olmadan kolayca şekle girmesini sağlıyor.

Suşi tadımları
En moda En yeni

Four Seasons Hotel Sultanahmet, haziran ayı boyunca her cuma saat 18.00’de düzenleyeceği “Suşi Tadımları” ile misafirlerini Uzakdoğu mutfağıyla buluşturmayı planlıyor.

Yaza merhaba
Wings Cinecity-Trio Açık Hava Sineması
3 Haziran Çarşamba akşamı Jessica Biel, Colin Firth ve Kristin Scott Thomas’ın oynadığı
“Evlilik Sınavı” filmi ile yaz sezonunu açacak.

Uykudan önce
En moda En yeni

Fisher Price’ın ilk yaş oyuncaklar serisindeki Türkçe ninni söyleyen “Mutlu Düşler Dönence”, dinlendirici müzikleri ile bebeklerin daha rahat uykuya dalmalarını sağlıyor.

Raflardan yenilikler

- Freşa’nın meyve suyu ile maden suyunu bir araya getirdiği yeni ürünü Mixy’nin yeşil elma, vişne, kan portakalı ve nane-limon olmak üzere dört farklı çeşidi var. 

-Haribo portakal, çilek ve kola aromalı tofi şeker Maoam’ı piyasaya sundu.