Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

15.08.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Reebok kadınlar için ürettiği Easytone ayakkabılar ile kalça ve bacak kaslarının çalışmasını yüzde 28 oranında artırmayı vaat ediyor.

En moda En yeni

Kim’in tercihi
Reebok kadınlar için ürettiği Easytone ayakkabılar ile kalça ve bacak kaslarının çalışmasını yüzde 28 oranında artırmayı vaat ediyor. Bu özel ayakkabıları tercih edenler arasında “Keeping Up With The Kardashians” şovundan tanıdığımız Kim Kardashian ve ailesi de var.


Sonbahar terlikleri
Birkenstock’un sonbahar koleksiyonunda bulunan çiçek desenli Papillo sandaletler ayak sağlığına dikkat ederken şıklığından da ödün vermek istemeyen kadınlar için ideal.

Çiçek kokuları yayılıyor
- Armani’nin armut, zencefil, gül ve yasemin aromalı yeni kadın parfümü Idole d’Armani çiçeksi kokulardan hoşlananlara hitap ediyor.
-Ermenegildo Zegna’nın yeni erkek parfümü Zegna Colonia portakal çiçeği, Sicilya bergamotu ve kakule aromalı.

Bir yaşam savaşı
Abdullah Hussein’in bir ailenin nesiller boyu süregelen yaşam savaşını anlattığı “Yorgun Nesiller” isimli romanı Zehra Savan’ın çevirisiyle Everest Yayınevi’nden çıktı.

Ünlülerin saati

En moda En yeni

Madonna, Beyonce ve Megan Fox gibi ünlülerin tercih ettiği İtalyan tasarımı Too Late marka saatler buldumbuldum.com’da satılıyor.

Piton ve timsah derisi
TAG Heuer’ün L-Type isimli yeni güneş gözlüğü serisinde sapları timsah derisi, rugan, gözenekli buzağı derisi, piton derisi, platin ve seramik kaplanmış gözlük modelleri var.

Kullanışlı ve şık
Eastpak’ın sonbahar-kış koleksiyonunda bulunan ve kullanışlılığının yanısıra şıklığı ile de dikkat çeken deri sırt çantaları Beymen mağazalarında satılıyor.

Boynunuz tutulmasın

En moda En yeni


Yataş’ın yüksekliği ve destek seviyesi kişiye göre ayarlanabilen Moodul yastıkları sabahları boynu tutuk uyananlar için ideal.

MEKANLAR

En moda En yeni


-Ulus’ta bir apartmanın alt katında bulunan Taboo Cafe’nin açık mutfağının önündeki bar sandalyeleri yemekleri hazırlanırken ustaları izlemek isteyen meraklı müşteriler için ideal.
-Bakırköy’deki Gri Cafe beyaz ağırlıklı dekorasyonu ile tatil beldelerindeki yerleri anımsatıyor.
-İstanbul’da Akaretler ile Suadiye’de, Ankara’daysa Panora Alışveriş Merkezi’nde şubeleri bulunan Pastarito’nun mönüsüne eklediği beyaz renkli yeni pizzası Pizza Mojito sıra dışı yemeklerden hoşlananlara hitap ediyor.


RAFLAR
- Özel yağ sökücü formülü ile bulaşıklardaki inatçı lekeleri kolayca çıkarmayı vaat eden Bingo Dynamic Sıvı’nın ambalajı yenilendi.
-Kotex’in yeni ürünü günlük ped Kotex Anydays yüzde 100 pamuklu yüzeye sahip.
-Saray’ın yeni şeker serisi Mix Cube’un frambuazlı, vişneli, portakallı, çilekli, sütlü ve karamelli çeşitleri var.
-Huggies alt ıslatma problemi yaşayan çocuklar için ürettiği DryNites Emici gece külodunun kolay giyilmesi ve giysi üzerinden belli olmaması nedeniyle çocukların özgüvenlerinin de artmasını sağladığını söylüyor.