Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

06.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

New York, Los Angeles ve Tokyo’nun en hip mağazalarından Opening Ceremony’nin koleksiyonları V2K mağazalarında da satılmaya başladı.

En moda En yeni

Hip koleksiyonlar Türkiye’de
New York, Los Angeles ve Tokyo’nun en hip mağazalarından Opening Ceremony’nin koleksiyonları V2K mağazalarında da satılmaya başladı.


Kiraz ve mürdüm
Vinkara Doruk Serisi yeni şarabı Öküzgözü & Boğazkere’yi piyasaya sundu. Firma kiraz ve mürdüm eriği aromalarını biraraya getiren şarabın kırmızı et, makarna ve peynir çeşitleriyle tüketilmesini tavsiye ediyor. Fiyatı 19,90 TL.

Karadeniz haftası
Mövenpick Hotel İstanbul’da 12-22 Mart tarihlerinde Karadeniz Yemekleri Haftası düzenlenecek. Hamsi, mısır unu ve kara lahana ile hazırlanan geleneksel yemekler 19.00-23.00 arasında Mövenpick Hotel Azzur Restaurant’ta tadılabilir.

Sahada kaymayı engelliyor
Nike Mecurial Vapor Superfly II krampon, mor rengi ile dikkat çekiyor. Nike uyguladığı özel yer tutuş mekanizmasıyla da oyuncuların
saha içinde kayıp düşmelerini de minimuma indirme iddasında. Fiyatı 549 TL.

Şeffaf yaz Prada’nın 2010
ilkbahar-yaz koleksiyonunda işlediği şeffaflık teması aksesuarlarına da yansımış. Neon renklerde, şeffaf çerçeveli gözlüklerin fiyatı 680-800 TL

Bahar albümü
Joy FM ve Putumayo World Music’in birlikte çıkardıkları derleme albüm “Rhthym & Blues” raflardaki yerini aldı.

Almanya’da festival
Stuttgart’ta 17 Nisan-9 Mayıs arasında düzenlenen bahar festivaline katılmak için Germanwings Havayolu’nun 19 avrodan başlayan uçak biletlerinden faydalanabilirsiniz.

THY Bolonya’da
Türk Hava Yolları’nın İtalya’nın Bolonya şehrine seferleri başladı. Yurtdışı nokta sayısı 120’ye çıkan firma 31 Mart’a kadar Bolonya’ya gidiş-dönüş 115 avrodan başlayan fiyatlar sunuyor.


Farklı partiler
Nişantaşı’ndaki Cafe Zone’da çarşamba nostalji, perşembe funk, cumaları ise Happy Hours partileri düzenleniyor.

RAFLARDAN

-Altı adet küçük Magnum’dan oluşan Magnum Mini paketleri satışa sunuldu. Fiyatı: 7,49 TL.
-Becel’in yüzde 60 oranında zeytinyağı içeren margarini “Becel Zeytinyağlı” içeriğindeki folik asit, B6 ve B12 vitaminleri ile yemeklerinizi daha sağlıklı kılma iddiasında. Fiyat 3,50
-Komili’nin antibakteriyel ürünleri cildi kurutmadan mikroplardan arındırmayı vaat ediyor. Fiyat 3,50 TL.
-Fresh’n Soft’un bebekler için ürettiği papatya aromalı ıslak temizleme mendilleri raflardaki yerini aldı. 100’lük jumbo paketin fiyatı 3 TL.
-Freşa meyve aromalı maden suyu serisine çileği ekledi. 6’lı paketin fiyatı 3,68 TL.
-Hacı Şakir’in yoğurtlu yeni sabun serisinin fiyatı 2,99 TL. Seride salatalıklı, ballı ve hindistancevizli aromalı üç çeşit var.
-Kotanyi Baharat’ın pratik sarımsak tozunun fiyatı 2,95 TL.
-Fakir hijyenik el temizleme jeli 4 TL.
-Eti’nin kakao kaplamalı ve kakao kremalı bisküvisi Eti Tamdabu raflardaki yerini aldı. Fiyatı 1 TL.