Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

27.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Aldo‘nun ilkbahar-yaz modellerini ünlü model Jessica Stam tanıttı.

En moda  En yeni

Ünlü model tanıttı
Aldo‘nun ilkbahar-yaz modellerini ünlü model Jessica Stam tanıttı. Koleksiyonda bağcıklı, burnu açık topuklu sandaletler var. Fotoğraftaki ayakkabıların fiyatı 189 TL.

Neşeli askılar
3M ürünleri satan mağazalarda bulunan çocuk odası askılarının üzerinde Disney’in çizgi karakterlerinin resimleri var. Fiyatı 9,5 TL.

Tatlı bir cumartesi
İstanbul Culinary Institute’da bugün Pastacılığa Giriş kursu var. Katılımın
190 TL olduğu etkinlik 11.30-14.30 arasında yapılacak ve panna cotta, ekler, limonlu turta gibi tatlıların yapımı öğretilecek.


Hafif ve renkli
Nike’ın yeni koleksiyonundaki dikişsiz üst yüzeyi ve hafifliği ile dikkat çeken LunarLite Rejuven8 Mid spor ayakkabının mavi-gri, kırmızı-beyaz, ve sarı-siyahı var. Fiyatı 210 TL.

Mabbas derledi
Babylon albüm serisinin yenisi çıktı. “Music is Fresh” isimli albümü DJ Mabbas hazırladı. Fiyatı 15,99 TL.

Yalın şıklık
Silk&Cashmere’in ilkbahar-yaz koleksiyonunda ten rengi ve gri kullanıldı.

Bebek bekleyenlere
Çekmeköy’deki Mayadrom Sports Center’da düzenlenen hamilelere yönelik Baby&You isimli özel egzersiz programı bel ağrısı ve bağırsak düzensizliğini gidermeyi amaçlıyor.

Dizikolik tatilcilere
Bodrum Turgutreis’teki Kefaluka Resort bu sezon müşterilerine sunduğu imkanları artırdı. Tatilciler odalarındaki televizyonları kişisel DVD olarak kullanıp sahildeyken kaçırdıkları programları kaydedebilecekler.

Kalın kemik çerçeveler
Amerikan gözlük markası Range Rover’ın ilkbahar-yaz erkek modelleri kalın kemik çerçeveleriyle dikkat çekiyor. Fiyatı 405 avro.

Meyve aromalı
Carolina Herrera’nın meyve aromalı parfümü CH şapka kutularından esinlenilerek tasarlanan kırmızı deri şişesiyle dikkat çekiyor. Fiyatı 215 TL.


Bronzlaşmak için
Lancome’un yeni koleksiyonundaki üç renkli pudralar cildi pürüzsüzleştirirken bronzlaştırma iddiasında. Fiyatı 99 TL.