Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

26.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Diesel’in 2010 yaz koleksiyonundaki üçgen ve straplez bikinilerin üzerinde yaprak desenleri var. Fiyatları 140-175 TL arasında.

En moda En  yeni

Tatil brunch’ı
Bodrum Torba’daki butik otel Casa Dell’Arte’de pazar günleri 11.00-16.00 arasında canlı caz müziği eşliğinde brunch düzenleniyor. Kişi başı katılımın 40 TL olduğu etkinlikte 6-12 yaş arasındakilere de yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Yedek mayo taşımayın
Vakkorama H2O’nun rengarenk şort mayoları hızlı kuruyan özel kumaşlarıyla sizi mayo değiştirme zahmetinden kurtarmayı vaat ediyor. Fiyatları 109-138 TL arasında değişiyor.

İri yüzükler
Storks’un yaz koleksiyonunda renkli taşlı kocaman yüzük ve küpeler var.

Parker’ın parfümü
Sarah Jessica Parker’ın yeni parfümü SJP NYC çilek ve gardenya aromalı. 60 ml’liği 104,90 TL, 200 ml’lik vücut losyonu ise 58,80 TL olan parfüm renkli şişesiyle de dikkat çekiyor.

Roze sevenlere
Avşa Adası’nda yetişen Adakarası üzümlerinden üretilen Büyülübağ İris Roze’nin şişesi yenilendi. Soğuk içilmesi tavsiye edilen şarabın fiyatı 32 TL.

Nordsee Nişantaşı’nda
Farklı sosları ve salata mönüsüyle dikkat çeken Alman balık restoranı Nordsee’nin ikinci şubesi Nişantaşı’nda açıldı.

Detaylı bir rehber
Akdoğan Özkan’ın “Ege ve Akdeniz’de Ölmeden Önce Yapmanız Gereken 101 Şey” isimli kitabı İnkılap Kitabevi’nden çıktı. Kitap Çanakkale’den Anamur’a kadar geniş bir bölgeyi kapsıyor.

Yeni seferler
Türk Hava Yolları’nın İskenderiye uçuşları başladı. İstanbul’dan İskenderiye’ye 6 Eylül’e kadar uçacak yolcular, gidiş-dönüş 266 avro’dan başlayan fiyatlatla seyahat edebilecek.

Havanızı temizliyor
Nikken’in hava filtresi Power5TM kapalı mekanlardaki havanın kalitesini artırma iddiasında. Sessiz çalışma özelliği ile geceleri rahat uyku uyunmasını sağlamayı da vaat eden filtrenin fiyatı 1327,50 TL

Yazarlar