Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

27.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Longchamp sonbahar-kış sezonu için ünlü çanta modeli Gatsby’yi yeniden yorumladı. Harvey Nichols’da ve Longchamp’ın İstinye’deki mağazasında satılıyor. Fiyatı 1285 TL.

En moda En yeni

Baharat aromalı
Oriflame’in yeni erkek parfümü Flamboyant baharat aromalı ve kalıcı kokulardan hoşlananlar için ideal. Fiyatı 39,90 TL.


Hafta sonunda caz
Artist Müzik’ten çıkan “Haftasonu Caz Keyfi” albümü 3 CD’den oluşuyor. Tony Bennett, Nina Simone, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Doris Day ve Dean Martin gibi isimlerin sevilen parçalarının yer aldığı albümün fiyatı 29 TL.

Havyar aromalı şampuan
Miriam Quevedo’nun yağlı saçlar için ürettiği havyar aromalı şampuanı saç derisini tahriş etmeden bakım yaparak saçlardaki yağlanmayı
geciktirme iddiasında. Fiyatı 41 TL.

Yeniden satışa çıktı
General Mobile geçtiğimiz sezon sınırlı sayıda ürettiği DST Diamond cep telefonunu yeniden satışa sundu. Üzerindeki Swarovski taşlar nedeniyle özellikle kadınlara hitap eden telefonun fiyatı 399 TL.

Yoganın üstadı M.A.C.’te
Yoga, dans, tai chi ve kapoera gibi egzersizleri bir araya getirerek oluşturduğu metodunu anlattığı “Weightlessness” isimli kitabıyla tanınan Ray Rizzo önümüzdeki aydan itibaren altı hafta boyunca Bebeköy ve
G-Mall’daki Mars Athletic Club’larda
özel ders verecek.

Albüm de hediye
Atlas Tarih aralık sayısında “Birinci Dünya Savaşı’nın Gölgede Kalanları” adlı bir dosya var. Dergi bu sayıyla birlikte “Fotoğraflar ve Kartpostallarla Osmanlı’da Kadın” albümünü de armağan ediyor.

Nostaljik gazete eşliğinde pizza
Kozzy Alışveriş Merkezi’nin içinde yer alan Oldies Restaurant&Cafe antika mobilyalarla döşendi. 1950’lerde çıkan dergi ve gazetelerin bulunduğu özel bir kütüphanesi de bulunan kafe, pizzalarıyla da iddialı.

Babagannuşlu hamburger
Gourmet Burger Kitchen (GBK) mönüsüne babagannuşlu burger de ekledi. Akdeniz mutfağına ait bir meze olan babaganuş kömür ateşinde közlenmiş patlıcan, tahin ve baharattan yapılıyor.


Dudaklara üç farklı alternatif
Mac’in yeni makyaj koleksiyonunda bulunan üçlü ruj paletinin fiyatı 65 TL.

Arcadia bağlarından
Trakya Bölgesi’ndeki Arcadia Bağları ilk ürünlerini piyasaya sundu. Kırmızı, beyaz ve roze Arcadia Şarapları hafif içimleri ve damakta kalıcı aromalarıyla dikkat çekiyor. Fiyatı 39 TL.