Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

28.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sıraselviler’de bulunan Mimolett Restoran yazın gelmesiyle birlikte Boğaz manzaralı terasında da hizmet vermeye başladı.

En moda En yeni

Terasını açtı
Pazar günleri hariç haftanın her günü 19.00-23.30 arasında açık olan mekan rezervasyonla çalışıyor.

En moda En yeni

Haberin Devamı

Erkekler ve kadınlar için
Amber, yasemin ve limon kokusu ağırlıklı Nina Ricci L’Elixir’in 50 ml’sinin fiyatı 145 TL. Dolce&Gabbana’nın erkek parfümü The One Gentleman biber, greyfurt, lavanta, rezene ve kakule aromalı. 100 ml’sinin fiyatı 170 TL.


En moda En yeni

Dergi gibi çanta
DSN’nin dergi şeklindeki çantalar eğlenceli tasarımlardan hoşlanan kadınlara hitap ediyor. Fiyatı 79 TL.

Yazlık limonatalar
Pera Palace Hotel yaz mönüsüne farklı limonatalar ekledi. Yeni mönüde ev tipi naneli limonata da var, farklı lezzetleri merak edenler için hazırlanan fesleğenli ve maydanozlu limonatalar da var.



En moda En yeni

Yeni yüzü belli oldu
Sanal alışveriş sitesi Markafoni’nin bu ayki yüzü Ebru Şallı Tan oldu. Tan’ın kendi markası Ebruli’nin ürünlerinin de satılacağı sitede bazı markalarda yüzde 90 oranında indirim uygulanıyor.


Yeni şube Kandilli’de
Butik pastaları, köy ekmekli sandviçleri ve meyveli tartlarıyla ünlü Cafe di Dolce Kuruçeşme ve Bodrum’da bulunan şubelerine bir yenisini ekledi. Kandilli’deki yeni şube manzarası ve ferah arka bahçesi ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı


“En iyi”lerden biri Obika’da
Avustralya’da üretilen ve şarap kültürü dergisi Wine Spectator’ın “En İyi 100” listesinde ilk 10’da yer alan Two Hands şarapları Kanyon’daki Obika Restaurant’da servis edilmeye ve satılmaya başladı. Şişe fiyatları 119-482 TL arasında değişiyor.


En moda En yeni

40’ıncı yaş mayosu
Vilebrequin bu sene kutladığı 40’ıncı yaş günü için özel bir şort mayo hazırladı. Sınırlı sayıda üretilen ve üzerinde balıklar, pelikanlar ve kangurular bulunan şortlar mürekkep püskürtmeli özel bir teknik ile boyandı.

En moda En yeni

Tasarımcı yastıkları
Habitat’ta satılan ve tasarımcı Ella Doran imzası taşıyan yastıkların fiyatı 79 TL.

Yeni uçuş rotası
Pegasus Hava Yolları İstanbul merkezli uçuş ağına yeni bir rota ekledi. 17 Haziran itibarıyla başlayacak olan Zweibrücken uçuşlarının fiyatı ise 79,99 avrodan başlıyor.