Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

01.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

U.S. Polo’nun Alev Ciliv imzalı yeni koleksiyonunda kaşmir dokulu pançolar ve pastel tonlar dikkat çekiyor.

En moda en yeni

Pançolar yine gözde

U.S. Polo’nun Alev Ciliv imzalı yeni koleksiyonunda kaşmir dokulu pançolar ve pastel tonlar dikkat çekiyor. Panço 199.90 TL.

Haberin Devamı

Çiçek kokuları

* Ünlü lüks giyim markası Elie Saab parfüm dünyasına girdi. Yeni parfümü Le Parfum, portakal çiçeği, yasemin, sedir ağacı aromalı.
* Lancome’un yeni parfümü Trèsor Midnight Rose, gül ve vanilya aromalı. Şişesinin tasarımı ile dikkat çeken parfümün fiyatı 199 TL.


En moda en yeni

Çocuklar


Her mevsim renkli Çocuk giyim markası Panço sonbahar kış koleksiyonunda kullandığı canlı renklerle yazı aratmıyor.

İstanbul eteklerimin altında

Penti’nin İstanbul temalı çorapları bu yıl da şehrin en sevilen semtlerini bacaklara taşıyor. Bebek, Cihangir ve Bağdat Caddesi temalı çorapların fiyatı 15.90 TL.

Birbirinden özel kırtasiyelikler

Butik kırtasiye ürünleri satan nismark.com’da bulabileceğiniz bu kalemlikler çalışma masanıza değişik bir hava katabilir. Fiyatı 165 TL.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Balık şans getirsin

Goldaş’ın Fortune isimli yeni serisinin kolye, bileklik ve yüzüklerinde Çin kültürüden semboller yer alıyor. Balık kolyenin fiyatı
955 TL.

Bakım yapan göz farı

Clinique’in yeni göz farı sekiz saat kalıcı olmanın yanı sıra içeriğindeki maddelerle göze bakım yaparak yorgun görünüm gidermeye yardımıcı oluyor. Fiyatı 72 TL.

Takımda kampanya

Erkek giyim markası Theorie 299 TL değerindeki su geçirmez, leke tutmaz Altınyıldız takımı alana 150 TL değerinde bedava alışveriş imkanı sunuyor.

Polisiye sevenlere

Önay Yılmaz’ın polisiye türündeki romanı “Heybeliada Cinayetleri” Destek Yayınevi’nden çıkan kitabın fiyatı 24 TL.

Evde çeşit çeşit kahve

De’Longhi’nin yeni kahve makinasıyla espresso, kapuçino gibi beş çeşit kahve yapabilir, kahve öğütücüsü ile 13 farklı incelikte kahve çekebilirsiniz. Fiyatı 4500 TL.

En moda en yeni

Bu sezon yine yükseleceğiz

Charlotte Olympia kış koleksiyonu Galata’daki Atelier 55 mağazasında satışta. Parlak renkleriyle koleksiyonun dikkat çeken parçalarından olan bu stilettoların fiyatı 1735 TL.