Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

22.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mango’nun yeni sezon tanıtımını ünlü model Isabeli Fontana üstleniyor. Koleksiyondaki Minimal seride pembe, siyah ve gri gibi temel renklerde kolay kombinlenebilen klasik parçalar var.

En moda en yeni

Sonbahar vitrinleri
* Modanın beden ayırt etmediğini kanıtlayan Marina Rinaldi yeni sezonda giysi ve aksesuarlarıyla iddialı. Öne çıkan renkler ise deve tüyü ve geniş bir koyu renk skalası.

Haberin Devamı

Modacı-saat buluşması
Moda tasarımcısı Jeremy Scott ve Swacth ikinci kez bir arada. Bu birliktelikten doğan en dikkat çekici saatler ise Scott’un kendi portresinin yer aldığı model ile sadece 77 adet bulunan ipek askılı kalp saat.

Evlerde yeni sezon
Mudo Concept‘in farklı kültürleri bir araya getirdiği yeni koleksiyonunda mobilyadan aksesuar çeşitlerine, ev tekstilinden aydınlatmaya kadar evinizin birçok ihtiyacını karşıyabileceğiniz ürünleri bulabilirsiniz.

En moda en yeni


Cepli ayakkabı
Cepli lastik ayakkabı Kangaroos ile yürüyüşe çıkarken para, anahtar gibi eşyalarınızı taşımak için çantaya ihtiyacınız yok. Fiyatı 115 TL.

Ailece brunch
Ritz Carlton Çintemani Restaurant’da 11.30-14.30 arası servis edilen brunch’ta ev yapımı reçel ve makarnalar var. Fiyatı yetişkinler için 109, 6-12 yaş çocuklar için 58 TL. Tel: (0212) 334 41 88.

Yeni mağaza tarihi çarşıda
Silk & Cashmere 150’nci mağazasını Kapalıçarşı’da açtı. Mağaza, 550 yıllık tarihi olan Kapalıçarşı’nın ilk hazır giyim markası olma özelliğini taşıyor.

En moda en yeni


Kuşlar vitrine kondu
Dünyaca ünlü markaları çatısı altında bulunduran Brandroom yeni sezonda farklı vitrin tasarımıyla dikkat çekiyor. Bilge baykuşlar vekargaların süslediği vitrinlerde Polo, Michael Kors ve D&G gibi marklar var.

‘Cool’ mutfaklar için
Ünlü İtalyan markası Bugatti’nin işleviyle olduğu kadar tasarımıyla da öne çıkan küçük ev aletleri Türkiye’de. Espresso makinası 1.650 TL.

Kitap önerileri
* Heather McElhatton’ın yazdığı “Şahane Hatalar” okuyucunun tercihlerine göre şekillenen 150 farklı sona sahip. April Yayınları’ndan çıkan kitap 24 TL.
* VTT Yayıncılık’tan çıkan “Sen, Ben, O...” gazeteci kimliğiyle tanınan H. Volkan Karsan’ın 14 öyküden oluşan kitabı. Okuruna kendinden bir duygu bulmayı vaat eden kitabın fiyatı 8 TL.
* “Kelimeler ve Kader” Esra Yalazan’ın Joyce, Marquez, Tanpınar gibi yazarlardan yola çıkarak yazdığı yazılarından oluşuyor. Timaş Yayınları‘ndan çıkan kitabın fiyatı 15 TL.