Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

03.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadınlar Günü’nde Demirören İstiklal’de özel etkinlikler

En moda en yeni


Demirören İstiklal 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadınlara özel etkinlik ve hediyelerle kutluyor. Gün boyu, kadınlardan oluşan müzik grubu eşliğinde alışveriş yapabilir, Rezan Özger’in kişisel sergisi “Ufkun Ötesi”ni gezebilirsiniz. Ayrıca 8-11 Mart tarihleri arasında yapacağınız alışverişle ücretsiz meme kontrolü kazanabilirsiniz. Yapacağınız her 50 TL’lik alışverişle her gün
üç kişiye hediye edilecek Universal İtalyan Hastanesi’nde meme kontrolü kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca yine bu tarihler arasında yaptığı 50 TL’lik alışverşin fişi ile Universal Alman Hastanesi’ne giden kadınlar sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.

Haberin Devamı

* Mobee’nin Android 2.3 işletim sistemi ve 16 GB dahili hafızaya sahip 10 inçlik tabletleri Kadınlar Günü’ne özel indirimiyle 599 TL’den satışa sunuluyor.

* Goldaş’ın Kadınlar Günü için özgürlüğe kanat çırpan ve sevdiklerine kol kanat geren kadınları temsilen kanat figüründen oluşan bir koleksiyon hazırladı. Kolye 185 TL.

* So Chic Kadınlar Günü’ne özel harfli kolyeler hazırladı. Ayrıca yine bu güne özel her 100 TL’lik alışverişinize 20 TL indirim uygulanıyor.
Kolye 125 TL.

25’inci yıl şerefine
Kipling’in en sevilen modelleri 25’inci yılı şerefine bu sezon yeniden yaratıldı. Nubuk detaylar ve metal fermuarlarla süslenen çantalar hafif ve yıkanabilir kumaşlarıyla dikkat çekiyor.

Halle Berry tasarımları
Deichmann’ın yeni yüzü Halle Berry’nin tasarımlarının da bulunduğu ilkbahar yaz koleksiyonu 5th Avenue, pazartesi günü satışta. Koleksiyondaki ayakkabıların fiyatı 59-99 TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı

İkinci deri
Vücut boyama sanatçısı Joanne Gair’in tasarladığı Nike’ın yeni koşu ayakkabısı LunarEclipse +2, ‘Dynamic fit’ teknolojisi ile ayakkabı ve ayak arasında oluşan boşluğu ortadan kaldırarak ayağı ikinci bir deri gibi sarıyor. Fiyatı 275 TL.

Ghetto’da yemek ve müzik
Bu akşam Ghetto’da Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars sahne alacak. Gecenin Pasifik lezzetlerinden oluşan menüsü ise şövalyelik unvanına sahip şef Haldun Tüzel’e ait. Biletler 85 TL. Tel: (0212) 251 75 01

Sportif ve gösterişli
Puma’nın yeni saat koleksiyonu sportif ve gösterişli saatlerle öne çıkıyor. Hafif ve kolay kullanabilen modeller yaz için uygun alternatiflerden. Yeşil saat 177 TL.