Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

17.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dockers yeni sezonda SF Khaki modeliyle öne çıkıyor.

En moda en yeni

Hem işe hem gezmeye
Slim fit kalıbıyla vücuda oturan pantolon, hem mesai saatleri için hem de sonrasındaki etkinlikler için uygun bir alternatif olabilir. Fiyatı 159 TL.

Haberin Devamı

Gösterişli kolyeler
Swarovski ilkbahar-yaz koleksiyonu Swing, Sing and Shine, çağdaş ve vintage stillerini harmanlıyor. Sezonun trendlerinden ‘gösterişli’ kolye 660 TL.

Kılıcınızı kuşanın
Elif İ. Doğan yeni koleksiyonundan Kılıç serisinde okside gümüş, roze altın ve pırlanta zümrüt gibi taşlar kullanıyor. Tasarımcının internet sitesinden satın alabileceğiniz yüzük 1400 TL.

Gladyatör aşçılar
Yemek pişirmeyi daha eğlenceli hale getirecek mutfak önlüklerini avmmiz.com adresinden satın alabilirsiniz. Gladyatör önlük
29 TL.

Parfümünüzle baharı getirin
Lanvin’in yeni kadın kokusu Marry Me Love Edition kırmızı gül, yasemin ve sedir ağacı aromalı. Fiyatı 180 TL.

İlk mağaza Kadıköy’e
Çok markalı ayakkabı mağazası zinciri SuperStep ilk mağazasını Kadıköy İskele Meydan’da açtı. Mağazada Burberry, Lacosete, Vans, Diesel, New Balance gibi markaları bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Parlak deriler
Valentino ilkbahar-yaz çanta koleksiyonunda günlük kullanım için uygun olan keten kumaşlar ile daha şık etkinlikler için parlak deriler bulabilirsiniz. Zincir detaylı çanta 315 TL.

Su yeşili
F&F yeni sezona pastel renklerle giriyor. Uçuşan, tiril tiril elbise ve etekler bulabileceğiniz koleksiyon Kipa Mağazaları’nda. Sezonun trend rengi su yeşili etek 50 TL.

Renk patlaması
Aldo’nun yeni koleksiyonu ren diye bağırıyor. Özellikle canlı ve neon renkler öne çıkıyor. Ayakkabı 249 TL.

Yeni kitaplar

l Geçen yıl kaybettiğimiz, ekolojik yaşamın öncülerinden Victor Ananias’ın “Yaşam Dönüşümdür” adlı kitabı Doğan Kitap’tan çıktı. Ananias’ın kendi kaleminden yaşam öyküsünün yer aldığı kitap 20 TL.
l Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan “Siyahlı Kadın” genç bir avukatın başına gelenleri anlatıyor. Susan Hill’in yazdığı roman beyazperde uyarlamasıyla da vizyonda. Fiyatı 10 TL.

RAFLARDAN

l Amerikan buzlu çay markası Snapple raflardaki yerini aldı. Cam şişesi ve kapağının altında yer alan ilginç bilgilerle dikkat çeken çay 6 TL.
l Tamek Kahvaltım sersine yeni eklenen vişne ve çilek marmelatları yüzde 45 oranında meyveden oluşuyor. Fiyatı 3.90 TL.