Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

31.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Derishow metalik dokular ve lazer kesimler kullandığı yeni koleksiyonunda uçuşan şifon kumaşlarla deriyi bir araya getiriyor.

En moda en yeni

Şifon ve deri bir arada
Portakal rengi, tarçın ve yeşil koleksiyonun öne çıkan renklerinden.

Haberin Devamı

Etnik dokunuşlar
* Vakko mağazalarında bulabileceğiniz Balmain tasarımı çantalar etnik ve tribal desenleri bir arada sunuyor. Fiyatı
6495 TL.
* Steve Madden’in yeni koleksiyonunda etnik desenler öne çıkıyor. dolgu topuk ayakkabı 329.50 TL.

400’üncü yıla özel
Visconti kalemleri Türkiye ve Hollanda’nın diplomatik ilişkilerinin 400’üncü yılı etkinliklerine Van Gogh ve Rembrandt tablolarından hazırladığı koleksiyonla katılıyor. Kalem 460 TL.

Mungan’ın yeni kitabı
Geçtiğimiz hafta Erdal Öz Öykü Ödülü’nü alan Murathan Mungan’ın yeni kitabı “Aşkın Cep Defteri” şiir, öykü ve aforizmalar gibi bir deftere yazılabilecek şeyleri bir araya getiriyor. Metis Yayınları’ndan çıkan kitap 10TL.

Sırrı manolya
Victoria’s Secret’ın yeni kokusu Incredible manolya, armut, sandal ağacı aromalı. 50 ml şişesi 129 TL.

Haberin Devamı

Deniz manzaralı salata
Emirgan çınar altındaki Orga güzel havaların tadını deniz manzarasıyla çıkarmak isteyelenler için güzel bir alternatif olabilir. Orga’nın tavuklu salatası hafif bir öğün yemek isteyenler için.

Roze hafta sonu
Lucca baharı roze hafta sonu ile karşılıyor. 6-8 Nisan tarihlerinde Domaines Ott ve Whispering Angel gibi rozeleri kadehta tatma imkanı var. Rozelere menüden eşleştirilen tadımlıklar eşlik edecek.

Enerjik takım
Kütahya Porselen’in yeni serisi Open Stock enerjik renk ve tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Seriyi ister takım olarak isterseniz tek tek satın alabilirsiniz. Fiyatları 149-179 TL arasında değişiyor.

Amy için koleksiyon
Fred Perry Amy Winehouse koleksiyonun ünlü şarkıcının 50’ler Amerikasına olan hayranlığından ilham alıyor. Koleksiyonun satışından elde edilecek gelir Amy Winehouse Vakfı’na bağışlanacak.

Baharlık yüzükler
So Chic yeni koleksiyonu baharın güzelliklerini bir araya getiriyor. Çiçek, kelebek gibi figürlerin kullanıldığı aksesuarlar ile kıyafetlerinizi hareketlendirebilirsiniz.

Renk patlaması
* Calvin Klein yeni sezonda sarı ve turuncu gibi renkler öne çıkıyor. Hafif dokulu, tişörtler rahatlık sağlıyor.
* Lee yeni sezona rengarenk pantolonlarla giriyor. Parlak mavi, çim yeşili, kırmızı skinny pantolonlar çizgili vintage görünümlü tişörtlerle kombinleniyor.

Haberin Devamı

Çiçek çocuklar
B&G Store mağazalarında bulabileceğiniz yeni Riccione koleksiyonunda sezonun trendi çiçek deseni var.

Caz ve şarap
Doluca sponsorluğunda gerçekleşen Karma Jazz Gecesi şarap ve caz tutkunlarını bir araya getirecek. 6 Nisan’da Nardiss Jazz Club’da gerçekleşecek etkinlikte Selim Benba&Tahsin Ünüvar Quartet feat.Önder Focan sahne alacak. Biletler 35 TL.

Dondurma zamanı
Güneşin yüzünü göstermeye başlamasıyla dondurmalar da çeşitlendi. Kahve Dünyası’nın yoğurtlu dondurmaları sağlıklı bir alternatif olabilir.

RAFLARDAN

* Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi sucuk ile çemen tadını birleştiren yeni Pınar Şölen çemenli sucuk 11.99 TL.
* Elit’in yeni atıştırmalığı çikolata kaplı bisküvi Milo raflardaki yerni aldı. Bitter ve sütlü çikolata seçeneği bulunan ürünün
fiyatı 3 TL.

Çocuklara e-kitap
Bemaddy iPad çocuk kitapları uygulaması resimli ve müzikli e-kitaplarla çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor. Hem Türkçe hem de İngilizcesi bulunan uygulamayı Apple Store’dan indirebilirsiniz.