Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

08.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tek ürün, çift etki The Body Shop’ın yeni ürünü All-In-One BB krem hem makyaj hem cilt bakımı için kullanılıyor

En moda en yeni

Tek ürün, çift etki
The Body Shop’ın yeni ürünü All-In-One BB krem hem makyaj hem cilt bakımı için kullanılıyor. Cilde sürüldüğünde ten rengine uyum sağlayarak ışıltılı bir görünüm veriyor. Fiyatı 39.90 TL.

Haberin Devamı

Ofisinizi şenlendirin!
Alessi’nin özel tasarımlı renkli ofis malzemeleri masanıza renk katacak. Kadın ve erkek figürlerinden karikatürize edilmiş kalemlik, kalemtraş, kitap ayracı gibi çeşitli seçenekler var. Fiyatı 65 TL.

Çocuklar için kış akademisi
Kemer Golf&Country Club Kış Akademisi çocuklar için bedensel ve sosyal gelişimlerini hızlandıracakları etkinlikler hazırladı. Deneyimli eğitmenlerle çalışarak golf, binicilik, tenis ve yüzme gibi performans takımlarına seçilerek spor kariyerlerine hızlı bir başlangıç fırsatı sunuyor. Tel: 0212 239 70 10

En moda en yeni

Işıltılı rock tasarımlar
Swarovski’nin yeni koleksiyonu rock temalı Hello Kitty figürlerinden oluşuyor. Halka bileklik, gitar kolye ucu, yıldız kolye ucu, deri bileklikler
rock sevenler için tasarlanmış. Bilekliğin fiyatı 385 TL.

Haberin Devamı

Yağmur çizmesi
Twigy sonbahar yağmurları başlarken leopar desenli yağmur çizmeleriyle sezonu açıyor. Yağmur çizmelerinin fiyatı 60 TL.

En moda en yeni

Yeni koleksiyon
Roman sonbahar-kış koleksiyonunda gösterişli ceketler, sigaret pantolonlar, sivri burunlu ayakkabılar yer alıyor. Safran sarısı, kırmızı, petrol mavisi gibi renkler ön planda.

Hamilelere özel
Bioxcin, yeni ürünü “Bioxcin Femina”yla hamilelik sonrası görülen saç dökülmelerini önlemeye yardımcı oluyor. Eczanelerde
satılan şampuanın fiyatı 25 TL.

Anne adaylarına
Pelit doğum öncesi düzenlenen ‘baby shower’ parti pastaları için farklı alternatifler sunuyor. Özel olarak kendinizin de tasarlayabileceğiniz pastalara www.pelit.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 20 kişilik pastanın porsiyon fiyatı 15 TL.

Düşük kalorili
Carl’s Jr.’ın yeni ürünü düşük kalorili Low Carb burger, alışılmışın dışında sandviç ekmeği yerine göbek salatayla yapılıyor. Fiyatı 10 TL.

En moda en yeni

Istakoz festivali!
Mövenpick Hotel Azzur Restaurant’ta 12-27 Eylül tarihleri arasında ıstakoz festivali yapılacak. Armagnac likörlü ıstakoz çorbası, havyar ve kavunlu ıskatoz kokteyli, avokadolu ıstakoz salatası, ızgara ıstakoz gibi farklı tatları keşfetmeniz için uygun olabilir. Tel: (0212) 319 29 29

Haberin Devamı

Altın uçlu dolma kalem
Alman kalem markası Lamy’nin siyah pırlanta çizgilerle tasarlanmış altın uçlu dolma kalemi www.kirtasiyedunyasi.com adresinde satışta. Fiyatı 329 TL.

Pazar Brunch’ı
“İstanbul’un en iyi brunch’ı” seçilen Four Seasons Hotel Sultanahmet Seasons Restaurant’ta brunch her pazar saat 11.30’dan itibaren başlıyor.
Kişi başı 120 TL. 6-12 yaş arası çocuklar yüzde
50 indirimli.
Tel: 0212 402 31 50