Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

19.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaşmir koltuk şalları - Çeşitli renk ve desenleri bulunan Silk&Cashmere battaniyeler yüzde 100 kaşmirden üretilen kumaşıyla soğuk kış günlerinde hem sıcak tutuyor, hem de koltuklarınıza hoş bir görünüm sağlıyor.

En moda en yeni

Battaniyelerin fiyatı 895-1200 TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı

MİS GİBİ KOKULAR

l Hermes L’Ambre Des Merveilles kadın parfümünde vanilya ve kehribar kokuları öne çıkıyor. Fiyatı 352 TL.
l Prada Luna Rossa erkek parfümü; lavanta, acı portakal, misk adaçayı, nane ve gri amberden oluşuyor. Fiyatı 280 TL.

MAKYAJ ZAMANI

l L’Orèal Paris’in Volume Million Lashes Excess maskarası, topaklanmaları önlüyor ve yeni fırçasıyla dolgun kirpiklere ulaşmanıza yardımcı oluyor. Fiyatı 39.99 TL.
l Maybelline NY’ın ilk krem allığı olma özelliğine sahip Dream Touch yumuşak dokusuyla teninize ışıltı katarak doğal ve aydınlanmış bir görünüm sağlıyor. Dört farklı renk seçeneği bulunan allıkların fiyatı 22.99 TL.

Toprak renkleri
Matraş, kış koleksiyonunda toprak renklerini sıkça kullanmış. Kahverengi çanta, ayakkabı ve botlar yılın öne çıkan renkleri bordo ve yeşille kombinleniyor. Çantanın fiyatı 220 TL.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Beylere özel viski

Chivas 12 yıllık viskilerini, İngiliz ayakkabı markası Grenson’un sahibi Tim Little tarafından hazırlanan özel kutularda satışa çıkardı. “Made for Gentlemen by Tim Little” adı verilen seri lüks ve orjinalliği seven erkeklere göre. Fiyatı 106.5 TL

İngiliz tarzı tasarımlar John Rocha’ın Debenhams’a
özel tasarladığı sonbahar-kış koleksiyonunda İngiliz tarzını yansıtan bisiklet yaka örme kazaklar ve
kadife pantolonlar öne çıkıyor. Kazağın fiyatı 249.90 TL

Spor ve şık saatler
Puma Time’ın yeni koleksiyonunda rengarenk seçenekler var. Geçen yılın aksine bu sene daha büyük kasalı modeller şubat ayında piyasaya çıkacak. Fiyatı 159 TL.

En moda en yeni

Rengarenk kılıflar
iPhone ve iPad’lerine farklı bir görsellik katmak isteyenler için Marc by Marc Jacobs renkli kılıf ve aksesuarlar hazırladı. Koleksiyonda turuncu, yeşil, sarı öne çıkıyor. Kılıfın fiyatı 135 TL.

Leopar desenli yastıklar
Katzze.com’un yeni sezon koleksiyonunda leopar desenli yastıklar tüyler ve taşlarla süslenmiş. İki yüzü de kullanılabilen leopar desenli yastıkların fiyatı 59-79 TL arasında değişiyor.

Sağlıklı yaşam temalı ürünler
Tchibo’nun 23 Ocak’ta başlayacak yeni “Ailece Sağlıklı Yaşam” temasında akülü bel ısıtıcısından sıcak
su torbasına, ortopedik sandalyeden masaj aletine kadar pek çok farklı ürün bulunuyor. Masaj aletinin
fiyatı 129.95 TL.

Haberin Devamı

Deri aksesuarlar
DKNY hazırladığı yeni koleksiyonda siyah, gri, mavi ve kırmızının tonlarını deri aksesuarlarla tamamlamış.
Deri yeleğin fiyatı 4 bin 785 TL.

Dore ile çay keyfi
Kozmetikten ev ve mutfak gereçlerine kadar birçok farklı ürünün olduğu Dore, Fine Bone China serisinden porselen kupalarıyla dikkat çekiyor. Şemsiyeli kız desenli kupanın fiyatı 18.90 TL.

Hazır sarmısak püresi
Linfa Gıda çalışan kadınların mutfaktaki işlerini kolaylaştırmak için hazırladığı ürünlere sarmısak püresini de kattı. 50 gramlık püreler marketlerde satışa sunuldu. Fiyatı 3-4 TL.