Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

26.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Forever New her ay yenilenen koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

En moda en yeni

Yeni koleksiyon

Fuşya, lacivert ve siyah renklerin öne çıktığı “Dark Angel” isimli koleksiyonunda ipekli elbiseler dikkat çekiyor. Elbisenin fiyatı 229.90 TL.

Haberin Devamı

Tırnaklarda mat görünüm

Flormar yeni oje serisi Matte Nails ile el bakımına özen gösteren hanımlar için tırnaklarda mat bir görünüm sağlıyor. 12 farklı renk seçeneği bulunan ojelerin fiyatı 3.50 TL.

Sportif şıklık

Yeni sezonda Steve Madden spor çizgilerin hakim olduğu postacı çantalarıyla dikkat çekiyor. Neon, fuşya ve siyah renkteki çantaların fiyatı 104.65 TL.

En moda en yeni

Kış sporlarına uygun gözlükler

Salomon

2013 kayak gözlükleri koleksiyonunda kış sporlarıyla ilgilenenlere canlı renk ve tonlarda gözlükler sunuyor. Gözlüğün fiyatı 473 TL.

Pırlanta ışıltısı

Pera Pırlanta’nın bu sezon Eda Taşpınar adına özel olarak tasarladığı koleksiyonunda pırlantalarla bezenmiş büyük taş görünümünde Pera Carat, elmas işli Pera Lal ve göz alıcı renklerdeki Pera Rengarenk gibi parçalar yer alıyor.

Haberin Devamı

Kadife şıklığı

Cacharel bu sezon Brad Pitt, Will Smith gibi ünlülerin de tercih ettiği vücuda oturan, İtalyan kesimli kadife ceketleri stil sahibi beyler için tasarladı. Fiyatı 269 TL.

Votkayı sek sevenlere...

Antalya Alkollü İçecek, Votka 1967 Shot serisiyle votka severlere yeni bir lezzet öneriyor. Yumuşak içimli bu votka şeker yerine bal şurubu içerdiği için yakıcı değil ve sek içime uygun. Özel tasarım şişeleriyle satışa sunulan votkanın fiyatı 42.50 TL.

Farklı lezzetler

Caffè Nero kahvenin yanı sıra soğuk havaların etkisini azaltabilecek farklı lezzetler de sunuyor. Daha önce ev yapımı tadında domates ve mercimek çorbası seçeneklerinin olduğu menülerine, ezogelin çorbasını ekledi. Fiyatı 6 TL.

Yemek yeme isteğini yok eden parfüm

Veld’s zayıflatıcı özelliğe sahip olduğunu iddia ettiği yeni bir parfüm üretti. Nöro-kozmetik bitkilerden oluşan Prend’s-Moi parfüm stresten uzaklaştıran ve rahatlatan özelliği ile yemek yeme isteğini azaltmaya yardımcı oluyor. Fiyatı 139 TL.

SAÇ BAKIMI

* Morfose yeni Energy serisiyle saçların kolayca uzamasına ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Bakım serisi dört farklı üründen oluşuyor. Saç uzatıcı toniğin fiyatı 26.90 TL.
* Schwarzkopf Professional OSIS Mess Up saç hamuru saçlara kuruyken sürülüyor ve saçın kolayca şekil almasına
yardımcı oluyor. Fiyatı 36 TL.