Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

10.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

4G by Gizia’nın çiçek desenli, rengini güneşten alan parçaları ile güneşin tam tepemizde olduğu yaz günleri için ideal kombinler yaratabilirsiniz.

En moda en yeni

Güneşin renkleri
4G by Gizia’nın çiçek desenli, rengini güneşten alan parçaları ile güneşin tam tepemizde olduğu yaz günleri için ideal kombinler yaratabilirsiniz. Mont 1.734 TL, bluz 211 TL, etek 211 TL.

Haberin Devamı

Mücevherin sanatla uyumu
Freywille, Çek ressam Alphonse Mucha’ya adadığı, mor, eflatun ve pembe tonlarını kullanarak oluşturduğu Sarah Bernhardt Burgundy adlı yeni bir mücevher koleksiyonu yarattı. Küpelerin fiyatı 1.490 TL, bilekliğin fiyatı ise 1.740 TL.

En moda en yeni

En iyi arkadaşa
Tchibo “en iyi arkadaşım” temasıyla evcil hayvanlara yönelik ürünler sunuyor. Tasmadan mama çantalarına, eğlenceli oyuncaklardan köpek yataklarına pek çok farklı seçenek var. Kedi oyuncağının fiyatı 26.95 TL.

Gül, vanilya ve meyve kokusu
Escada’nın yeni parfümü Escada Especially Elixir gül, vanilya ve meyvemsi aromalara sahip.
75 mililitrelik şişesi 241 TL.

Yazlık indirimler devam ediyor
* Doğtaş mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor. Ayrıca iki takım birden alanlar, tutarın yüzde 10’u değerinde hediye çeki kazanıyor.
* Chic Outlet Shopping dokuz ayrı mağaza kasabasından oluşan alışveriş kasabalarında, 1 Eylül’den itibaren lüks markaların ürünlerini yüzde 60 indirimle satın alabilirsiniz.
* Ayak sağlığına ve konforuna önem veren Ceyo, tüm ilkbahar ve yaz koleksiyonlarında
yüzde 20 indirim başlattı. Sandaletlerin fiyatı 57 TL.

Haberin Devamı

Kahveden vazgeçemeyenlere
Ünlü kahve markası Illy kahve severler için Francis Francis X7.1 espresso makinesini üretti. Kırmızı, beyaz ve siyah renkleri bulunan, latte, cappucino gibi pek çok kahve çeşidini de deneyebileceğiniz makinenin fiyatı 250 avro.

Snoopy defterlerde
Kırtasiye malzemeleri üreten Keskin Color ünlü çizgi film kahramanı Snoopy'yi defterlere taşıdı. Hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik defterlerin fiyatı
3-25 lira arasında değişiyor.

Tiryakilere porselen demlik
Tefal, çay tutkunlarına özel yeni porselen demlikli çaydanlık üretti. El yakma sorununu ortadan kaldıran süzgeç sistemi, kablosuz kullanma imkanı ve
1.8 litrelik su haznesine sahip olan porselen demlikli çaydanlığın fiyatı 309.90 TL.

RAFLARDAN

* Sensodyne diş eti hassasiyetinden, plak temizliğine kadar birçok ağız problemini çözen yeni diş macunu Sensodyne Çok Yönlü Koruma'yı üretti. Fiyatı 16 TL.
* Doğanay içerisinde karamelize şeker de bulunan tatlı ve ekşi lezzetlerin bir araya gelmesiyle oluşan balzamik sirke üretti. 500 mililitrelik balzamik sirkenin fiyatı 7.25 TL.
* Clear’ın kadınlara özel ürettiği yeni serisi Clear Woman, kepek sorunu yaşayanlar için. 650 ml. şampuanın fiyatı 13.90 TL.
* 100 yıllık geçmişi olan kremalı biskivü Oreo artık Türkiye’de. Sütle tüketilmesi önerilen bisküvinin fiyatı 2.95-3.45 TL.