Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

16.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Freywille çiçek desenlerini kullanarak hazırladığı Floral Symphony, Bouquet of Dreams koleksiyonuna özel tasarladığı Aphrodite bilezikleri ile dikkat çekiyor.

En moda en yeni

Çiçekli bilezikler
Freywille çiçek desenlerini kullanarak hazırladığı Floral Symphony, Bouquet of Dreams koleksiyonuna özel tasarladığı Aphrodite
bilezikleri ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Parlak saçlar, mis kokular
* Sevil Parfümeri’den çiçek kokularını seven kadınlara Yves St. Laurent Manifesto kadın parfümü. Fiyatı 265 TL.
* Bio Nesia yüzde 100 organik argan yağlı serisindeki saç bakım serumu ile saçlarınızı onarıyor, aynı zamanda parlaklık ve hoş bir koku veriyor. Serumun fiyatı 38.90 TL.

Yeni saatler
* Quantum yeni Hunter saat koleksiyonunda kahverengi, siyah, lacivert renkleri kullanarak dayanıklı ve paslanmaz çelik gövdeye sahip saatler tasarladı. Saatin fiyatı 788 TL.
* Casio’nun Sheen serisinde çelik kayış, parlak taşlarla kaplı kasa, takvim ve safir cam özellikleri bulunuyor. Fiyatı 469 TL.

Doğanın renkleri bu koleksiyonda
U.S Polo Assn. yeni sonbahar-kış koleksiyonunda hardal, bej, haki ve toprak gibi sonbaharın pastoral renklerini kullandı. Elbise 130, triko 120 TL.

Haberin Devamı

Ponponlu terlikler
Twigy yeni kışlık terliklerinde çizgi, kalp, baklava desenleri ile ponpon detayı kullandı. Terliklerin fiyatları
25-40 TL arasında.

Boğaz’da fener balığı
Gümüşsuyu’ndaki Boğaz manzaralı Topaz restoran, bu ay menüsüne fener balığını da ekliyor. Zeytinyağı, portakal kabuğu, kuru kakule ile marine edilen balık, sebzeli kuskus ve limon sosuyla servis ediliyor. Rezervasyon için (0212) 249 10 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Eğlenceli kahve makineleri
Tchibo evde ve işyerinde rahatça kullanılabilecek, eğlenceli kahve makinesi Picco’yu yanında tanışma hediyesi iki kutu kapsül kahveyle satışa çıkardı. Fiyatı 99.95 TL.

Raflardan

* Mentos yeni ürettiği şekersiz, mini
tablet Nowmints’i metal kutusunda satışa çıkardı. Naneli, çilekli, okaliptüslü ve portakallı çeşitleri bulunan tabletlerin
fiyatı 3 TL.
* Eti Çay Keyfi kurabiyelerine kakaolu ve fıstıklı tarçınlı iki yeni lezzeti ekledi. 141 gramlık paketin fiyatı 1.25 TL.
* Fresh’n Soft, arka yüzündeki yapışkanı sayesinde fayansa yapıştırılarak kullanılabilen ve tuvalete atılabilen biyoçözünür Fresh’n Soft Islak Tuvalet Kağıdı üretti. Paket fiyatı 5 TL.