Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

03.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mavi ilkbahar denim koleksiyonunda rengi solmuş ve yıpranmış gibi görünen jean pantolon, gömlek ve ceketlere yer veriyor.

En moda en yeni

Yıpranmış jean’ler
Mavi ilkbahar denim koleksiyonunda rengi solmuş ve yıpranmış gibi görünen jean pantolon, gömlek ve ceketlere yer veriyor. Gömleğin fiyatı 100, pantolonun ise 130 TL.

Haberin Devamı

Gül kokusu sevenlere
Givenchy’nin yeni kadın parfümü Very Irresistible’da 10 farklı gül çeşidi kullanıldı. Şişe tasarımında da kırmızı güllerin olduğu parfümün
50 ml’lik fiyatı 216 TL.

Hediyelik sabunlar
Gift&Soap, Anneler Günü’ne sayılı günler kala farklı bir hediye sunmak isteyenlere melisa, çilek, bebek pudrası gibi kokulardan oluşan rengarenk sabunlar hazırlıyor. El yapımı sabunların her biri 4-8 TL, sepet fiyatı ise 70-90 TL arasında.

İki renkli koleksiyon
Birkenstock’un yaz koleksiyonunda tabanı ile üstü farklı renklerden oluşan sandalet ve terlikler var. Tek bantlı terlik ve sandaletler 160, parmak arası modeller ise 200 TL.

Sportif çantalar
Tommy Hilfiger’ın yeni koleksiyonunda asimetrik desenlerle hazırlanan renkli bluzların yanı sıra
kare desenli sportif çantalar da var. Çantanın fiyatı 219 TL.

Haberin Devamı

Cildinizi koruyun
Valmont’un yeni Sun Cellular Solution cilt bakım serisi vücudu hem güneşin zararlı etkilerinden koruyor hem de hassas bölgeleri yaşlanmaya karşı güçlendiriyor. SPF 30 restoring kremin fiyatı 415 TL.

Yeme içme

Meksika’dan yeni tatlar
Meksika restoranı Ranchero, menüsüne yeni tatlar ekledi. Karamelize soğan ve bonfile etle yapılan steak fries, tavuk etiyle hazırlanan Mexican şinitzel ve özel tarifli California burger gibi tatların olduğu menüde ayrıca özel baharatlı soslarla sunulan patates kızartması, acı severlere özel Enchiladas Chipotle ve bir Meksika klasiği taco’lar da var.

Raflardan

l Lindt Excellence serisine bitter ile çileğin birleşimiyle hazırlanan yoğun çilek çikolatayı ekledi. 35 gramlık paketin fiyatı 3.65 TL.
l Aroma tahıllı, karışık meyveli yeni Active
Gün Boyu meyve
suyunu üretti.