Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

01.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

F&F’in şeker pembesi, pudra, beyaz, deve tüyü gibi renklere yer veren kış koleksiyonunda kürk detaylar, ekose ve çiçek desenleri ön planda

En moda en yeni

Yumuşak renkler
F&F’in şeker pembesi, pudra, beyaz, deve tüyü gibi renklere yer veren kış koleksiyonunda kürk detaylar, ekose ve çiçek desenleri ön planda.
Hırka 75, elbise 52 TL.

Haberin Devamı

Rahat bir tarzı olanlara...
Rahat bir tarzı yansıtan Timberland Cranston Koleksiyonu su geçirmezlik, takvim, değişebilir kordon özelliklerine sahip.
Fiyatı 429 TL.

Kazayağı deseni
Desa’nın 2014-2015 kış koleksiyonunda yer alan, siyah ve beyazı birleştiren kazayağı desenli ve püskül detaylı çanta 849 TL.

Top modelden koleksiyon
Model Cara Delevigne’nin DKNY için tasarladığı kapsül koleksiyonda tulum, bomber ceket, baskılı tişört ve berelerden oluşan 15 parça var. Tişörtün fiyatı 455 TL.

Kışın temsilcisi beyaz
Network beyaz rengin öne çıktığı 2014-15 sonbahar/kış koleksiyonunda ceketler, elbiseler ve deri püsküllerin yanı sıra siyah-beyaz boyuna çizgili triko parçalar ve geniş kesim üstlere yer verdi.

Haberin Devamı

Sporun retro hali
Skechers’ın üst yüzeyi süet malzemeyle hazırlanan retro görünümlü GOrun Sonic Victory koşu ayakkabısı, özel orta taban malzemesiyle adımları hatırlayıp ayağın şeklini alıyor, eklem bel ve dizlere binen yükü hafifletmeye yardımcı oluyor. Fiyatı 289 TL.

Yeme içme

İŞ DÜNYASINA ÖZEL MENÜLER
Levent’teki, The İstanbul Edition otelinde hizmet veren Cipriani, öğle ve akşam yemeğinde iş dünyasına özel menüler hazırlıyor. İş çıkışı aperitifleri sunan mekanda kendi klasik tatları dışında, karides salatası ve fener balığı gibi seçenekler de var. Set menüler 95, 115 ve 130 TL.

Evde “profesyonel kahve”

Tchibo cappucino, latte ve macchiato hazırlamak isteyenlere kapsüllü kahve makinesi Cafissimo Latte’yi sunuyor. 5 kutu kapsül hediyesiyle satılan Cafissimo Latte 595 TL.

Raflardan

l Pınar, 200 derece fırında 25 dakikada hazırlanabilen, peynir ve tereyağını birleştiren yeni ürünü peynirli
su böreğini satışa sundu. Paketin fiyatı 14.05 TL.
l Estuz’un cam ambalajdaki değirmen tuzluğunun
fiyatı 7.50 TL.
l Palmolive kremsi formüllü Body Butter Duş Jeli Serisi’ne Şeftali Büyüsü ve Kahve Hazzı çeşitlerini ekledi. 500 ml fiyatı 10.90 TL.