Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

26.04.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Jean’den şaraba, yemekten dondurmaya haftanın en yeni ve en modaları

En moda en yeni

En moda en yeni
100’üncü yıl koleksiyonu
Ünlü jean markası Lee Cooper 100’üncü yılını özel bir ilkbahar-yaz koleksiyonu ile kutluyor. Ünlü model Lou Doillon’un tasarımlarının da yer aldığı bu jean’ler rahat ve sıradışı kesimleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Hint motifleri
Maçka’daki Indian Summer, Hindistan ve Güneydoğu Asya’dan getirilen, Hint motifli ürünleriyle biliniyor. Burada çeşitli kumaşlardan tunikler, nakışlı kemerler, yerel motifli kaftanlar, sabahlıklar ve dökümlü ev elbiselerinin yanı sıra masa örtüleri, yastık kılıfları gibi ev eşyaları da bulmak mümkün. Ayrıca dekoratif objeler, gece çantaları ve takılar da satılıyor.

Kafede yağmur ormanı turu
İstinye Park’taki, yağmur ormanı biçiminde dekore edilmiş Rainforest Cafe eğitim turları düzenliyor. Öğrencilerin mekanın içinde bir saat dolaştığı bu turda doğa ile ilgili önemli bilgiler aktarılıyor. Kafe her gün 10.00-22.00 arasında açık.

Akmerkez’e geldi
Pijama, ev giyimi, iç çamaşırı, mayo ve plaj giyiminde pek çok seçeneği bir arada sunan Kyo MyFriend yeni mağazasını Akmerkez’de açtı.

Haberin Devamı

Antep ve İtalyan mutfakları
Hyatt Regency İstanbul
29 Nisan-3 Mayıs arasında İtalyan lezzet günleri düzenliyor. Otelin Milano’daki şubesinden Francesco Filippo Gozzoli ve Michelangelo Citino da konuk şef olarak katılıyor. Four Seasons İstanbul’da ise Hatice Usta’nın da katılımıyla 30 Nisan-11 Mayıs arasında Gaziantep yemekleri var.

En moda en yeni
Seriye bir beyaz katıldı
Doluca’nın yeni şarabı Villa Doluca Neo Beyaz, Narince ve Emir üzümlerinden elde ediliyor. Peynirler, deniz mahsulleri ve salatalarla beraber içilmesi özellikle öneriliyor.

   

En moda en yeni

Bedava dondurma
Ben&Jerry’s 29 Nisan’da 30’uncu yaşını kutlayacak. Bunun şerefine, City’s Nişantaşı ve Ümraniye Meydan mağazalarında 13.00-20.00 arasında bir küçük boy dondurma herkese bedava olacak.