Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

16.08.2008 - 02:52 | Son Güncellenme:

Giysiden ayakkabıya, votkadan pijamaya haftanın en yeni ve en modaları

En moda En yeni

Serin ve derin uykular
Kom sıcak yaz gecelerinde rahat uyumanızı sağlayacak, serin tutan pijamalar çıkardı. Terletmeyen kumaştan üretilen bu pijamalar şort, gecelik ve babydoll takımlarından oluşuyor.

Haberin Devamı

Altı ay sonra ödeme
Alfemo’nun yeni kampanyasında, mağazadan alışveriş yapanlar CardFinans’larını kullanırsa, ödemeye altı ay sonra başlayacak ve  6 veya 12 taksit imkanına sahip olacak.

Rusya’dan buğday votkası
Rusya votka markası Russian Standard, Türkiye’ye geldi. Markanın gümüş filtreleme sistemiyle damıtılmış diğer ürünü ise Russian Standard   Platinum adını taşıyor.

Şarköy’de bağbozumu
Kayra Şarap Akademisi şarapseverleri 30 Ağustos’taki bağbozumuna götürüyor. 150 YTL’lik bu organizasyona beş çift bedava gidebilecek. Ayrıntılı bilgi www.sarapgunlugu.com adresinde ve (0212) 252 91 61 numaralı telefonda.

250 avroya New York
KLM ve Air France, 1 Eylül 2008-31 Mart 2009 arasında ABD’ye gitmek isteyenlere indirimli fiyatlar uyguluyor. 11 kente yapılan uçuşlarda geçerli olan indirimden yararlanabilmek için 31 Ağustos’a kadar rezervasyon yaptırmanız gerek. 

Haberin Devamı

Havada cep yayılıyor
Emirates Havayolu gökyüzünde cep telefonuyla kullanma ve mesaj gönderme teknolojisini, Boeing 777-300 uçağına da yerleştirdi. Bu uçaklar Avrupa ve Avustralya da dahil olmak üzere havayolunun birçok rotasında hizmet veriyor. Şirket daha önce de 10 uçağına bu teknolojiyi yerleştirmişti.

Her renk sonbahar
Clarks’ın sonbahar-kış kadın koleksiyonunda gri tonlarından mora, kiraz kırmızısından yosun yeşiline kadar pek çok dikkat çekici renkte ayakkabı yer alıyor.

Dünyanın kahvaltısı
Çin’den İtalya’ya kadar uzanan çeşitte dünya mutfaklarından 80 farklı seçenek sunan TOCC’ta hafta sonları 11.00-14.00 arasında kahvaltı da var.