Cumartesi En modaEn yeni

En modaEn yeni

18.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sonbaharın aksesuarı ince kemer... Bacaklarınızı forma sokun... Sezon saatleri... Biber ve vanilya aromalı erkekler... Kozmetik... Yemekler Uzakdoğu’dan... Açık büfe organik kahvaltı... Hardal ve kiremit rengi... Mini robotlar... Sayfayı “beğen” maça git... Ünlülerin modacısı Nişantaşı’na geliyor...

En modaEn yeni

Sonbaharın aksesuarı ince kemer
Koton’un sonbahar-kış koleksiyonundaki çiçekli mini elbiseler örgü berelerle birlikte kullanılmış. Koleksiyonda öne çıkan aksesuar ise ince kemerler.

Haberin Devamı

Bacaklarınızı forma sokun
FitFlop çizmeler özel tabanları ile kalça kaslarını yüzde 30, bacak kaslarını ise yüzde 16 oranında daha fazla çalıştırarak forma sokma iddiasında. Sırt ağrılarını azaltmayı da vaat eden çizmelerin fiyatı 550 TL.

Sezon saatleri
Lacoste’un GOA koleksiyonundaki plastik kasalı ve renkli silikon kayışlı saatler hem erkek hem de kadınlara hitap ediyor. Fiyatları 99 avro.

Biber ve vanilya aromalı erkekler
Jean Paul Gaultier’nin yeni erkek parfümü Le Male Terrible biber, greyfurt, vanilya ve amber aromalı. 125 ml’nin fiyatı 197 TL

Kozmetik
* Nars’ın sonbahar koleksiyonundaki parlak mor göz farı çekmek isteyen kadınlar için ideal.
* Loreal’in 35 yaş üzerindeki kadınlar için ürettiği yeni bakım serisi Pro-Gen cildin yenilenme sürecini hızlandıp kırışıklıklarda yüzde 71 oranında azalma sağlamayı vaat ediyor. Serideki kremler 39,90 TL.
* SkinCeuticals’ın yaşlanma belirtilerini önleyip var olan izleri düzeltme iddiasındaki bakım serumu Phloretin CF’nin fiyatı 375 TL.

Haberin Devamı

Yemekler Uzakdoğu’dan
Mövenpick Hotel İstanbul’daki AzzuR Restaurant’ta 20-30 Eylül tarihlerinde geleneksel Tayland yemekleri servis edilecek.

Açık büfe organik kahvaltı
Antalya’daki Rani Çiftliği’nde üretilen organik peynirler Akaretler’deki Rani Peynir-Organik mağazasında satılıyor. Mağazada ayrıca her sabah açık büfe kahvaltı hizmeti de veriliyor.

Hardal ve kiremit rengi
Boyner’in sonbahar-kış koleksiyonunda dizüstü ve mini pilili etekler var. Renk olarak kiremit, hardal ve mor tercih edilmiş.

Mini robotlar
Buldumbuldum.com’da satılan robot şeklindeki rengarenk USB bellekler 64,90 TL.

Sayfayı “beğen” maça git
Swiss International Airlines 24 Eylül’e kadar Facebook’taki SWISS sayfasını “beğenenler” arasından iki kişiye Berlin’de oynanacak Türkiye-Almanya maçını izleme olanağı sunuyor.

Ünlülerin modacısı Nişantaşı’na geliyor
Sienna Miller, Jennifer Garner, Blake Lively, Beyonce Knowles, Jennifer Lopez gibi isimlerin modacısı Diane Von Furstenberg’in Türkiye’deki ilk butiği önümüzdeki hafta Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde açılacak.

Haberin Devamı

Minik astronotlar Kanyon’da
Kanyon’da 5 Ekim’e kadar Kids On The Moon adında bir etkinlik düzenleniyor. Etkinlikte çocuklar astronot kıyafetleri giyerek uzay mekiği şeklindeki modülün içine girip güneş sisteminin oluşumu hakkında sunum izliyor.

Raflardan
* Amerika ağız bakım ürünleri markası Oxyfresh Türkiye pazarına girdi. Markanın ürünleri arasında yapay tatlandırıcı içermeyen diş macunları ve alkolsüz ağız gargaraları var.
* Ülker Albeni yeni iki çeşidi top şeklindeki Albeni Tane Tane ve çubuk şeklindeki Albeni İnce İnce’yi piyasaya sundu.
* Uni Eye Disc göz makyajını temizlerken göz çevresine bakım yapmayı vaat ediyor. Kayısı yağı ve yeşil çay içeren iki farklı çeşidi de bulunan ürünün fiyatı 8,95 TL.
* Akmina yeni ürünü C Vitaminli Portakal Aromalı ile günlük vitamin ihtiyacının yüzde 30’unu karşılama iddiasında. Fiyatı 0,75 TL.