Cumartesi En modaEn yeni

En modaEn yeni

23.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

.

En modaEn yeni

Pilili etek ve fötr şapka
Tommy Hilfiger’ın sonbahar-kış koleksiyonunda İskoç eteklerini andıran gri pilili etekler, çizgili boğazlı trikolar ve fötr şapkalar var.

Haberin Devamı

Üçüncü gece hediye
İsaklı Köyü yakınlarındaki Village Park Resort&Spa ay sonuna kadar hafta içi iki gece konaklayan misafirlerine üçüncü geceyi hediye ediyor. Hafta sonu paketi alanlara ise ikinci gece yüzde 50 indirimli.

Parlak jean’ler
Diesel’in yeni çocuk koleksiyonundaki dar jean’ler parlak renkleriyle dikkat çekiyor.

Yeni bakım ürünleri
* Flormar’ın çilek, nar, mango, zeytinyağı ve aloevera aromalı el ve vücut kremleri renkli şişeleriyle de dikkat çekiyor. Fiyatı 4,90 TL.
* Watsons’un yeni kozmetik serisi Organiga Story yeşil elma aromalı. Ürünlerin fiyatları 5,99- 9,99TL arasında değişiyor.

Pratik çözümler
Muji’deki pratik giysi torbaları sık sık seyahat edenler için ideal.

İtalyan votkası
İtalya’nın Veneto bölgesinde yetişen üzümlerin yeniden damıtılmasıyla üretilen votka markası I Spirit Mania Gurme tarafından Türkiye pazarına sunuldu.

Haberin Devamı

Leopar desenli saatler
Glam Rock’ın yeni koleksiyonundaki büyük kasalı saatlerde sezonun trendi leopar deseni kullanılmış. Fiyatı 1979 TL.

Dantel topuklular
Aldo’nun kış koleksiyonundaki dantelli topuklu ayakkabıların fiyatı 199 TL.

Pudra ve şeftali aromalı
Hermes’in yeni parfümü Eau Claire des Merveilles pudra, amber ve şeftali aromalı. 100 ml’nin fiyatı 250 TL.

Zihni’de canlı caz ve pop
Nişantaşı Valikonağı Caddesi’ndeki Zihni Bar bu sene 30’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor. Zihni’de her salı çarşamba ve perşembe akşamları Aşkın Arsunan’ın canlı pop&caz performansını dinleyebilirsiniz.

RAFLARDAN
* Selpak Mentollü Mendil içindeki bulunan mentollü mikrokapsüller ile burun tıkanıklığını giderme iddiasında. Fiyatı 29 kuruş.
* Çerezza Popcorn, TV Fıstıklı ve TV Süt Mısırı ürünlerini yeniden ambalajladı. 100 kalorilik yeni paketler abur cubura hayır diyemeyen ama formunu korumak isteyenler için.
* Breathe Right burun bantları tıkanıklığını azaltıp rahat nefes alınmasına yardımcı olma iddiasında. 10’luk paket 15 TL.
* Fanta’nın yeni ürünleri Fanta Mandalina ve Fanta Kan Portakalı raflardaki yerini aldı.