Cumartesi En modaEn yeni

En modaEn yeni

06.11.2010 - 00:50 | Son Güncellenme:

H&M’in Türkiye’deki ilk şubesi bugün Forum İstanbul alışveriş merkezinde açılıyor.

En modaEn yeni

Bugün açılıyor
Farklı tasarımcılarla işbirliği yapan marka bu kış ünlü Fransız modaevi Lanvin ile birlikte çalıştı. Lanvin’in hazırladığı elbiselerin fiyatları 300-400 TL, aşağıdaki fotoğraftaki koleksiyonda
yer alan ürünler 20-50 TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı

Leopar ev terlikleri
Twigy’nin kış koleksiyonunda bulunan babet şeklindeki ev terliklerinin fiyatı 25 TL.

Yeni iki kitap
* Alper Tanyer’in ilk kitabı “Bütün Vanalarım Açıldı” Cinius Yayınları’ndan çıktı.
* Binnur Akhun Önen ve Zeynep Braggiotti’nin birlikte yazdığı, İtalyan muftağına ait bilgiler ve tariflerin bulunduğu “İtalyan Aşkı” isimli yemek kitabı İnkilap Kitapevi’nden çıktı.

Renkli ve kullanışlı lap top çantaları
D&R, Joker, Darty, Hepsiburada.com, Electroworld, BestBuy ve Turkcell mağazalarında satılan Built marka lap top çantalarının içindeki geniş bölmeler dosya taşımak için de ideal. Fiyatları 139-159 TL.

Yırtık pırtık çoraplar
Vog’un kış koleksiyonundaki yırtık tayt çoraplar şort, mini etek ve elbiselerle giymek için ideal.

Haberin Devamı

Manzarasıyla da mönüsüyle de iddialı
Dedeman istanbul Otel’in terasındaki Dedeman Roof Bar’da pazar hariç her gün 22.00-01.30 arasında canlı müzik var. Bar mönüsüyle de iddialı. En çok tercih edilen yemekler arasında Dereotlu Sakız Kabağı Mücveri, Japon Usulü Somon Şiş, Karidesli Dim Sum ve Kızarmış Muz yer alıyor.

Bebekler için organik losyon
Organicare Baby bebekleri kimyasalların zararlı etkilerinden korumayı vaat eden organik bakım ürünlerine bir yenisini ekledi. Üzüm, zeytin, susam ve lavanta özlerinden üretilen losyonun fiyatı 19 TL.

Tayt ya da jean üzerine
Levi’s’ın ekose desenli tünikleri tayt ya da jean üzerine giymek için ideal. Fiyatları 129 TL.

Güzellik&Bakım

* Dr.Murad’ın nar özlü yüz maskesi kan dolaşımını hızlandırarak cildi canlandırırken kaybettiği nemi geri kazandırma iddiasında. İçinde altı paket maske bulunan kutunun fiyatı 69 TL.
* John Frieda’nın yeni saç köpüğü Frizz-Ease Curl Reviver Corrective Styling Mousse saçlardaki bukleleri belirginleştirip elektriklenmeyi önlemeyi vaat ediyor. Fiyatı 24 TL.
* Oriflame’ın yeni gece kremi Ecollagen 3D kırışıklıkları azaltıp cildi daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturma iddiasında. Fiyatı 34,90 TL.