Cumartesi En modaEn yeni

En modaEn yeni

01.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Yeni yılda neler moda olacak? Neler en çok beğenilecek? İşte cevabı...

En modaEn yeni

Soğuklarda atkı, şal ve bere şıklığı

Levi’s 2011 kış koleksiyonunda atkı, şal ve bere çeşitlerine yer veriyor. Soğuk havalarda havalı ve şık gözükmek isteyenler için değişik modeller mevcut. Şal 39-49, bere ise 29-34 TL arasında.

Haberin Devamı

İlk yazlıklar

Park Bravo’nun 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonunda pastel tonlar ve canlı renkler bir arada bulunuyor. Kıyafetler bahar temasından yola çıkılarak tasarlandı.

Safir ve inci küpeler

Koçak Gold’un yeni koleksiyonundaki safir taşı, incilerle bezeli küpeler zarif tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Fiyatı 7000 TL.

Çift fonksiyonlu

Lüks kalem markası Cross’un yeni modeli Cross Edge hem roller hem tükenmez kalem olarak kullanılabiliyor. Fiyatı 80 TL.

İstanbul’a bir ansiklopedi

Enis Batur’un önderliğinde ve Sevin Okyay ’ın editörlüğünde hazırlanan “İstanbul” ansiklopedisi, NTV Yayınları tarafından basıldı. 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın katkılarıyla hazırlanan 1010 sayfalık ansiklopedide özel arşiv ve koleksiyonlardan seçilen belgeler, tarihsel ve güncel fotoğrafların yanı sıra 131 yazarın da metinleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Klasik şarkılar yeniden

1990’larda Yapı Kredi Kültür Sanat tarafından yayımlanan ve klasikler arasına giren albümler yeniden yayımlanıyor. Emel Sayın
ve Modern Folk Üçlüsü tarafından seslendirilen “İstanbul Şarkıları” serinin ilki. Fiyatı 12 TL.

Dekorasyonda çeşit artıyor

Dünyaca ünlü ev dekorasyon markaları Lalique ve Daum artık Moser mağazalarında satışa sunuluyor. Moser’in Nişantaşı ve Kanyon olmak üzere iki mağazası var.

Yünlü ve krep dokulu

Beymen bu kış kadın koleksiyonunda şifon ve ipekli klasikleşmiş gece elbiselerinin yanı sıra yünlü ve krep dokulu kumaşlara da yer veriyor.

Minik modacılar iş başındaAdore Oyuncak’ın modaya meraklı kız çocukları için ürettiği Harumika Kendin Yap isimli tasarım setlerinde küçük bir prova mankeni ve değişik kumaşlar bulunuyor. Setin fiyatı 24,90-79,90 TL.

Tasarım kutu

Ünlü viski markası The Famous Grouse İskoç tasarımcı ikili Timourous Beasties’in tasarımı özel metal kutusuyla satışa sunuluyor. Sınırlı sayıda üretilen tasarım kutuların fiyatı 67.50 TL.

Jean’in tarihi değişecek mi?

Mavi Jeans’in dergisi Maviology’nin 42’nci sayısı çıktı. Dergideki haberlerden biri, İtalya’da ortaya çıkan beş resim nedeniyle jean’in bilinen tarihinin değişme ihtimalini anlatıyor.