Cumartesi EN YENİ, EN MODA

EN YENİ, EN MODA

25.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Farklı modeller Havaların ısınmasıyla parmak arası terlik sezonu da açıldı. Havaianas’ın yeni sezon koleksiyonundan fredoom terlik 90 TL.

EN YENİ, EN MODA

Farklı modeller
Havaların ısınmasıyla parmak arası terlik sezonu da açıldı. Havaianas’ın yeni sezon koleksiyonundan fredoom terlik 90 TL.

Haberin Devamı

Nubuk ayakkabılar
Clarks’ın yeni sezon erkek ayakkabı koleksiyonunda lacivert, kahverengi tonlarının ön planda olduğu nubuk, deri, spor ayakkabılar var. Ayakkabı 489 TL.

Zarif arılar

Ece Şirin’in altın üzerine pırlanta, yakut gibi değerli taşları işleyerek oluşturduğu Bee Goddess’ın Light Forest koleksiyonunda kolye, yüzük ve küpe gibi seçenekler var. Kolye 495 dolar.

Spor koleksiyonu

Penti’nin ilkbahar-yaz spor koleksiyonundaki Fabolous Seamless serisinde, baskılı atletler, tişörtler ve büstiyetler var. Tişört 22.45 TL.

Rock ruhu
Rock ruhunu yansıtan skinny pantolonların ağırlıklı olduğu Loft’un 2015 ilkbahar-yaz Rebel Rock koleksiyonunda antrasit ve bordo renkli modeller var. Pantolon 139.90 TL.

Haberin Devamı

Çiçek desenleri
Carpisa 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonundaki kırmızı, mavi, pembe ve beyaz çantalarda çiçek desenleri ve kamuflaj detaylar bulunuyor. Çanta 99 TL.

Esin kaynağı Akdeniz

Swatch’ın 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonlarından Mediterranean Dolce Vita’da Akdeniz mutfağını yansıtan Tomatella, Onione, Vitamine Boost ve Sardina modelleri bulunuyor. Fiyatları 140 TL.

Hem şık hem sportif
Twist’in yeni sezonunda uzun bomber ceketlerden kamuflaj desenli, rakam baskılı sportif parçalara pek çok alternatif var. Kamuflaj ve çiçek desenli ceket 349 TL.

Yeme içme

Yaza özel menü
La PetIte MaIson’un yaza özel menüsü Sante’de, marine edilmiş enginar ve brokoli, kinoa salatası, lime ve kişnişle sunulan somon carpaccio, limon ve taze baharat eşliğinde sunulan haşlanmış tavuk ve ızgara ton balığı gibi seçenekler var.