Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

27.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni, en moda

Göz, yanak ve dudak için

Haberin Devamı

Make Up For Ever’ın Aqua koleksiyonunundaki uzun süre kalıcı ve su geçirmez formüllü Aqua Cream, sadece renklendirmiyor parlaklık da katıyor. Ürün göz, yanak ve dudakta kullanılabiliyor. Fiyatı 67 TL.

Rengarenk çizgiler
Cacharel, yaz koleksiyonundaki ipek bandanalarda pembe, beyaz, mavi, turuncu, mor ve sarı ile çizgi desenleri bir araya getiriyor. İpek eşarp 135 TL.
Patchwork desenli
İder Mobilya’nın, Coral Avangard koleksiyonundaki beyaz üçlü koltuk modelini turuncu, krem rengi ve kahverengi patchwork desenli yastıklar tamamlıyor. Üçlü koltuk 1.665 TL.

Terletmeyen modeller
The North Face’in tayt, büstiyer ve şortları nem yönetimi teknolojisiyle kuruluk hissi sağlıyor. Fiyat 139 TL.
İndirim fırsatı
Forever New’in 2015 yaz koleksiyonundaki, egzotik ve çizgi desenli elbiselerden, soft renklerdeki etek ve bluzlara birçok seçenekte yüzde 50’ye varan indirim var.
Camper’ın Romain Kremer tarafından tasarlanan ilkbahar-yaz koleksiyonundaki hafif modeller, renkli bez ayakkabılar ve sandaletler, yüzde 30 indirimle satışa. Fiyatı 321 TL.
Ramazan kampanyası
Bosch’un küçük ev aletlerinde Ramazan ayı boyunca geçerli olan kampanyasında ekstra büyük süzgeç ve demliğe sahip Teaxx TTA 2010 çay makinesinin fiyatı 140 TL.
Kişisel jean
Levi’s, jean’ini kendi stiline göre kişiselleştirmek isteyenler için Beyoğlu mağazasında “Tailor Shop” köşesini açtı. Çarşamba ve pazar saat 16.00-20.00 arasında açık olan köşede jeanlerinizin üzerinde istediğiniz değişiklikleri yaptırabilirsiniz. Fiyatlar 1-25 TL arası.
Mangal severlere
Koçtaş’ta satılan Blooma marka gazlı barbeküler, geleneksel kömürde ızgara lezzetini vâdediyor. Barbekünün fiyatı 1000 TL.
Mercan, pudra ve tonları
Fabrika’nın yaz koleksiyonundaki pantolonlarda limon, kırık beyaz, mercan, pudra, bej ve yeşilin tonları öne çıkıyor. Pantolon 279 TL.
raflardan
Karper’in 24 üçgen peynirden oluşan Karper Ramazan Fırsat paketinde 6 üçgen peynir bedavaya geliyor. Fiyatı 6.45 TL.
Sütaş, 40’ıncı yılında inek, keçi ve koyun sütünü biraraya getirerek bahara özel Sütaş yoğurdu üretti. Fiyatı 9.45 TL.
Cappy’nin geleneksel serisinin ramazan ayına özel üretilen Cappy Geleneksel Ramazan Şerbeti 3 TL.