Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

24.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni, en moda

Siyah ve hardal tonlar...

Haberin Devamı

adL+Cengiz Abazoğlu sonbahar kış koleksiyonunda kabanlar, trikolar, ceketler var. Siyah, hardal, kemik ve vişne renklerinin ön planda olduğu koleksiyondan çizgili kaban 499.90, etek 179.90 TL.

Parlak dudaklar...
Maybelline New York’un yeni Lip Gloss Studio serisinden Shine Gloss dudaklara parlak görüntü veriyor. 6 renk alternatifi olan parlatıcının fiyatı 15.99 TL.

Desenli çantalar
Kattze’de kürk, jean gibi materyallerden desenli çantalar var. Galata sntrldkkan ve JeanStop mağazalarından, İstinye Park Dank Design’dan ve online olarak alınabilen çanta 299 TL.

Ev ürünleri
Vakko Home ev tekstili, armağan ve dekorasyon koleksiyonlarının yer aldığı pop-up store’u ile 31 Ekim’e kadar Addresistanbul’da olacak. Kaz tüyü dolgulu, işleme detaylı yastık 103 TL.

Ayağınızı sıcak tutun
Twigy’de kadın, erkek ve çocuklar için babetlerden klasik ev terliklerine, çorap patiklerden terlik botlara rahat ve yumuşak birçok seçenek var. Terlik bot 49.90 TL.

Boyalı saçlar için bakım
Prozinc Kinoa Color Care Therapy şampuan boyalı saçlarda rengin kalıcı olmasına yardım ederken saça bakım da yapıyor. Fiyatı 37.90 TL.

Fütüristik tarzda
Italia Independent’ın yeni sezon gözlüklerinde farklı renklerde fütüristik modeller var. Desenli gözlüğün fiyatı 500 TL.

Hamileler için jean
Mavi’nin hamileler için tasarlanan jean modeli Angelina, elastik göbek bölgesiyle hamilelere rahatlık ve haraket kolaylığı sağlıyor. Fiyatı 129.99 TL.

Silikon pişirme tepsisi
Tupperware’ın kış kataloğunda -25 ile 220 dereceler arasında kullanabileceğiniz silikon pişirme tepsisi var. Yanmaz yapışmaz özellikteki silikon pişirme tepsisinin fiyatı 60 TL.

Kürk detaylar
Loft’un sonbahar-kış kadın koleksiyonunda kadife pantolonlar, etnik desenli kazaklar ve kürk detaylar ön planda. Kürk detaylı beyaz ceketin fiyatı 189.90 TL.

raflardan

-Sütlü, bitter ve beyaz çikolata seçenekleriyleTadelle dondurma çıktı. 3 TL.
-Illy’nin dört farklı soğuk kahvesinden vanilya ve kakao aromalı Illy issimo Caffe Tiramisu 4.5-5.5 TL.
-KoskaSüper İkili tahin pekmezi bir arada sunuyor. 40 gr tüp 1.40 TL.

yeme içme

İtalyan lezzetleri
Cappello’da İtalyan mutfağından pizzalar, makarnalar, tatlı ve tuzlu krep çeşitleriyle tiramisu ve dondurma gibi tatlılar var. İnce antrikot dilimleri, pecorino peynirli beşamel sebze sos ve mozzarella içeren Pizza Entrecote’nin fiyatı 31.5 TL.