Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

19.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Derimod’un sonbahar-kış koleksiyonunda siyah, kahverengi, bordo, yeşil gibi renklerde biker ceketler var.

En yeni, en moda

Aşk, şans ve bolluk temaları

Haberin Devamı

Tepe Home’un yılbaşına özel hazırladığı aşk, şans ve bolluk temalı koleksiyonunda beyaz, kırmızı ve mavi tonları ağırlıkta. Ahşap ve kristal aksesuarlarla melek figürlerinin yer aldığı koleksiyondan yılbaşı kapı çelenginin fiyatı 65 TL.


Desenli ev terlikleri
Twigy’de kalp, baykuş, kardan adam gibi figürlerle süslü, taraftarlar için takımlarının renklerinde olan birçok farklı desende ev terlikleri var. Terliğin fiyatı 55 TL.

İndirimli eğlence
Yılbaşında Hasbro’nun My Monopoly, Tabu XL, Jenga Boom gibi kutu oyunlarında yüzde 35’e varan indirim fırsatı var. My Monopoly’nin indirimli fiyatı 49.90 TL.

Günlük stile uygun
Teknolojik koşu ayakkabısından günlük stile uyarlanan Adidas Originals NMD rahatlığı yanında renkli detaylarıyla da dikkat çekiyor. Ayakkabının fiyatı 557 TL.

Sağlıklı saçlar için
Kerastase kepek, dökülme, yağlanma ve hassas saç derisi problemlerine karşı özel ürünler sunuyor. Sağlıklı saç derisine ulaşmaya
yardımcı olan Bain Vital Dermo Calm’un 200 ml fiyatı 70 TL.

Ayakkabılarda altın çağı
Hotiç’in kış koleksiyonunda kadın ayakkabılarında altın rengi, piton ve zincir detaylarla rugan, süet ve parıltılı kadife kumaşlar var. Altın renkli topuklu ayakkabı 478 TL.

Renkli deri ceketler
Derimod’un sonbahar-kış koleksiyonunda siyah, kahverengi, bordo, yeşil gibi renklerde biker ceketler var. Ceketin fiyatı 629 TL.

yeme - içme

Karaköy’e yeni şube

Yeni şubesi Karaköy’de açılan Köşebaşı’nın menüsünde Tarsusi kebabı, şaşlık kebabı, çöp şiş gibi klasik lezzetlerin yanında Karaköy’e özel hazırlanan Köşebaşı burgerle makarna ve salata çeşitleri var. Şaşlık kebabının fiyatı 37 TL.

Jean koleksiyonu

Love My Body’nin jean koleksiyonunda salopet, ceket, skinny ve boyfriend tarzda kot pantolonlar var. Blue Moon modeli kot ceketin fiyatı 199.90 TL.

raflardan

-Koska 40 gramlık tek öğünlük diyabetik helva üretti. 9’lu paketlerde satılan helva 9.90 TL.

-Doğuş Mistik Chai iki çeşidiyle sütlü veya sütsüz, soğuk ya da sıcak içilebiliyor. Fiyatı 3.5 TL.

-UNO karamelli kruvasan 300 gramlık ambalajında 10’lu olarak satışa çıktı. Fiyatı 5.65 TL.