Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

13.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yarın Sevgililer Günü’nü kutlayacağız. Sevgiliniz için hâlâ bir hediye alamadıysanız sunduğumuz seçeneklere göz atabilirsiniz

En yeni, en moda

Renk renk aksesuarlar...

Haberin Devamı

- Vakko Shoes&Bags koleksiyonundaki Elie Saab, Anya Hindmarch gibi markaların rengarenk çanta ve ayakkabıları iyi bir hediye seçeneği olabilir. Vakko - Paula Cademortari çantanın fiyatı 4 bin 395 TL.

- W Collection’da erkekler için gömlekten kravata, kol düğmesine hediyelikler var. Birçok renk ve desen seçeneği olan kravatlar 79 ila 149 TL.

- Gizia’da geometrik desenler, kalp ve çiçek figürleri ile süslü eşarp ve fularlar var. Kalpli eşarp 198 TL.

Tatlı seçenekler...

- Özsüt’ün Sevgililer Günü için hazırladığı Balım pasta karamel, beyaz çikolata, badem ve kaymak lezzetlerini bir araya getiriyor. Kırmızı kalp şeklindeki Balım pasta
23.50 TL.

- Godiva’nın Sevgililer Günü koleksiyonu sütlü ve bittter çikolata, çilek ve muz tatlarını buluşturuyor. Dokuz parça Coupes D’amour yuvarlak kutu 60 TL.

Haberin Devamı

- Beyaz Fırın’da “Seni Çok Seviyorum” pasta ile oyuncaklarla çikolatayı yan yana getiren çikolata kutuları var. Fiyatlar 60 ile 105 TL arasında.

Âşık karakterlerle süslü ev tekstili ürünleri...

- TAÇ’ın Mickey ve Minnie baskılı dekoratif yastıkları var. Mickey&Minnie Love is dekoratif yastık 19 TL.

- Yataş’ta Mini&Mo’nun âşık karakterleriyle süslü nevresim takımı var. Mini&Mo çift kişilik nevresim takımı 109.90 TL.

Seyahatsever erkeklere...

Saat ve kravat için seyahat kutusu Crate&Barrel’ın sunduğu erkeklere özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Fiyatı 130 TL.

Tik tak kalpler

Swatch’ın Sevgililer Günü özel saati Tender Present kırmızı kalp şeklinde ana mekanizmaya bağlı pek çok renkli parçadan ve gümüş kadrandan oluşuyor. Fiyatı 220 TL.

Pırlantalar hediye edin

Tiffany&Co. hediye seçenekleri arasında tek taşlı nişan yüzükleri; sarı, pembe ya da beyaz altından ve pırlantalarla süslü birçok yüzük, bileklik ve kolye var. 3.31 karatlık nişan yüzüğünün (üstteki) fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor.

Mis kokulu BAKIM...

Bath & Body Works’te amber, turunçgil, yasemin gibi notalara sahip Joyful parfüm, duş jeli gibi ürünler var. Joyful parfüm
119 TL.

Seksi iç çamaşırları

Victoria’s Secret’ın Sevgililer Günü koleksiyonunda kırmızı, pembe tonlar ile dantel detaylar ön planda. Üst 219, alt 62 TL.

Haberin Devamı

TEKNOLOJİ SEVERLERE

Apple iPad mini 4 ince yapısının yanında 64 bit masaüstü sınıfı mimariye ve A8 çipe sahip. Parlak ve canlı fotoğraf, video çekme olanağı sağlayan ipad mini 4 fiyatları 1.349 TL’den başlıyor.

Deri ceketler...

Derimod’da kadın ve erkekler için birçok renk seçeneği olan biker ceketler bulabilirsiniz. Fermuar ve kemer detaylarının ön planda olduğu deri ceketlerden siyah erkek deri ceket 949, bordo kadın deri ceket 599 TL.