Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

12.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Jill Sander Harvey Nichols Kanyon Shop in Shop’da markanın ayakkabı ve çanta koleksiyonları satışta.

En yeni en moda

Renkli çantalar
Hem feminen hem de maskülen çizgilerin hakim olduğu ilkbahar-yaz koleksiyonunda renkli çantalar dikkat çekiyor. Kırmızı çanta 3 bin 550 TL.

Haberin Devamı

Erkekler için
Molton Brown’ın erkeklere özel Bushukan serisinde yer alan bushukan meyvesi, portakal ve limon esanslı duş jeli Bushukan Body Wash, cildi temizlerken aynı zamanda bakım yapıyor. 300 ml 85 TL.

Kristal film karakterleri
Svarowski “Karlar Ülkesi” film karakterlerinin heykelciklerinden oluşan bir koleksiyon sunuyor. Işıltılı mavi ve beyaz kristalden üretilen Elsa’nın fiyatı 1.390 TL.

Takım renkleri saatinizde
Tissot NBA’in beş takımı için takım renkleri ve logosunun yer aldığı özel NBA saat koleksiyonunu çıkardı. Klasikten spora altı farklı saat modelinin bulunduğı koleksiyondan Los Angeles Lakers’a
ait modelin fiyatı 1.090 TL.

Erkek koleksiyonu
Beymen Club ilkbahar-yaz erkek koleksiyonunda hafif kumaşlar, denizci teması ve pastel renkler dikkat çekiyor. Yelek 599, gömlek 229, eşofman 269 TL.

Haberin Devamı

Kız çocukları için
Penti’de kız çocukları için masal kahramanlarıyla süslü prenses temalı pijamalar ve pembe tonların ağırlıkta olduğu üstler var. İkili pembe atletin fiyatı 19.90 TL.

Yoko Ono tasarladı
İstanbul Modern Mağaza’da Yoko Ono’nun özel olarak tasarladığı “Onarılan Fincanlar” koleksiyonu satılıyor. Koleksiyonda kırılmış ve onarılmış 6 fincan ve bir adet de kırılmamış fincan yer alıyor. Tabaklarında ise sanatçının el yazısı ile hayatını etkilemiş altı olaya yer veriliyor.
7’li set 850 TL.

İndirim fırsatı
Vestel Mix&Go blendır serisinde ay boyunca indirim var. 300 ve 600 ml’lik taşınabilir iki şişesiyle birlikte satılan blendırın kırmızı, turuncu ve yeşil renk seçenekleri bulunuyor. Fiyatı 99 TL.

yeme - içme

Tapas ve suşi seçenekleri
Asmalımescit’teki CheersPera, Bergama tulumu, Edremit zeytini gibi ürünlerle hazırladıkları tapaslar ve suşilerin yanında şarap seçenekleri ve kokteyller sunuyor. Temalı akşamlar da düzenleyen mekandan karışık tapas tabağının fiyatı 32 TL.

Yazarlar