Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

26.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Brooks Brothers erkekler için birçok renk ve desen seçeneği olan kravat ve papyon gibi aksesuarlar sunuyor. Papyon 295 TL.

En yeni en moda

Müzik saatinizde
Casio G-Shock’un müzik temalı G-MIX serisindeki saatlerde bluetooth ile G-Mix app müzik uygulamasıyla bağlantı kurarak müzik ayarlarınızıyapabiliyorsunuz. Çalan bir şarkıyı bulabilen ve ses kaydı yapabilen saatin fiyatı 772 TL.

Her ayağa uygun
Skechers’ın “Burst” koleksiyonunda kadın ve erkekler için ayağın şeklini alan, esnek ve hafif yapısıyla rahat kullanım sağlayan spor ayakkabılar var. Birçok renk seçeneği olan Skechers Burst erkek spor ayakkabının fiyatı 349 TL.

Robot görünümlü çantalar
Karl Lagerfeld’in “Karl Robot” koleksiyonunda Karl ve kedisinin resimleriyle süslü robot görünümlü çantalar yer alıyor. Brandroom Nişantaşı’nda bulabileceğiniz koleksiyonda krem, mavi ve siyah renkler ağırlıkta. Clutch çantanın fiyatı 645 TL.

Haberin Devamı

Çok işlevli
Murad Invisiblur Perfecting Shield cilt kusurlarının görünümünü azaltırken cildin onarılmasına ve yaşlanma karşıtı bakımına yardımcı oluyor. Güneş koruyucu etki de sağlıyor. 295 TL.

Bahar desenleri evinizde
Karaca Home ilkbahar-yaz ev tekstili koleksiyonunda klasik, geleneksel ve modern desenlerle süslü pikeler, nevresimler, masa örtüleri var. Pastel renklerin ve mavi tonların ağırlıkta olduğu koleksiyondan Dorea çift kişilik nevresim takımı 125.90 TL.

Gaziantep’e özel lezzetler
Divan İstanbul’daki Divan Pub’da ay sonuna kadar Gaziantep mutfağına özgü lezzetlerin yer aldığı özel bir menü sunulacak. Menüde yuvalama, içli köfte, şiveydiz, ali nazik, havuç dilimi ve fıstıklı baklava gibi lezzetler bulunuyor. Karışık Antep dolma 34 TL.

Haberin Devamı

Yazılarla süslü kupalar
Babil.com’da “Güzel Türkçe” projesi kapsamında “Eksik olma” ve “Seviliyorsun” baskılı kahve fincanları ve altlıklar var. İnternet sitesinden alınabilecek kupa ve altlıkların fiyatları 15’er TL.

Çeşit çeşit elbise...
Bebek’teki Sema Gürışık’ta ipek ve krep kumaşlarla hazırlanan elbise ve bluzlar ile yaz düğünleri için tercih edilebilecek vanilya, bej, uçuk mavi gibi tonların kullanıldığı tasarımlar var. Mavi elbise 600 TL.

Deseneleri üzerinizde taşıyın
Liu Jo’da kırmızı, sarı, pembe gibi canlı renklerde elbise, etek ve ceket yer alıyor. Kareli desenler, püsküller ve minik detayların ön planda olduğu koleksiyondan payetli etek 625, mont 795 TL.