Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

21.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çilek’in korsan temalı “Black Pirate” çocuk odası takımında köpekbalığı temalı masa, hazine sandığı gibi ürünler var. Köpek balığı temalı masa 1.249 TL

En yeni en moda

Korsan temalı
Çilek’in korsan temalı “Black Pirate” çocuk odası takımında köpekbalığı temalı masa, hazine sandığı gibi ürünler var. Köpek balığı temalı masa 1.249 TL

Haberin Devamı

Seyahat için...
Samsonite’ın günlük çanta serisi “Move” çok bölmeli olmasıyla seyahatlerde kolaylık sunuyor. 17 çeşit ve 7 rengi olan çantalardan sarı çanta 223.30 TL.

Sarı ve siyah
Kemal Tanca’nın ilkbahar-yaz koleksiyonunda canlı renkleriyle dikkat çeken farklı ebatta çantalar var. Çanta 549 TL.

Püsküllerle süslü
Aldo’nun yaz koleksiyonunda canlı sarı, pembe, mavi gibi tonlarında ve püskül detaylarıyla süslü topuklu ayakkabılar var. Celena modeli pembe ayakkabı 359 TL.

Ayasofya’dan ilhamla...
SMD Studio ile endüsti ürünleri tasarlayan Serap Korkmaz, Ayasofya’dan ilham alarak çay bardağı, çaydanlık, çay kaşığı ve tepsiden oluşan çay seti hazırladı. 6’lı Sofia çay seti KDV hariç 1.200 TL.

Haberin Devamı

Sade ve doğal
Tchibo 25 Mayıs itibariyle “Evinize Doğallığı Getirin” temasıyla doğal malzemelerden üretilen dekorasyon ürünlerini sunuyor. İkili kupa 39.95 TL.

Rahat ve şık
Elle tüm ürünlerinde yüzde 50 artı yüzde 20 indirim sunuyor. Ayakkabı 159, çanta 329.90 TL.

Tasarımcıların koleksiyonları
Gizia Gate’in yeni sezonunda Bora Aksu, Tuba Ergin, Raisa&Vanessa gibi isimlerin de arasında olduğu birçok tasarımcının hazırladığı kıyafet ve aksesuarları bulabilirsiniz. Özlem Süer etek 900 TL.

İstanbul kokulu mumlar
Yastık by Rıfat Özbek markalı mumların İstanbul ve London esansları var. Sedir, sandal ağacı ve misk yağları, baharat ve ekşi portakalla harmanlanmış bir karışım olan İstanbul 210 TL.

Zambak, ıhlamur, incir kokuları
Paşabahçe’nin zambaktan ıhlamura, misket limonundan incire yenilenen dokuz yeni kolonyası satışta. Fiyatı 25 TL.

yeme içme

Ev yapımı buzlu çaylar Dem Karaköy’de taze meyvelerle harmanlanmış ev yapımı buzlu çaylar satışta. Üç çeşidi olan buzlu çaylar 15 TL.

Özel lezzetler
Arola Restaurant’ın düzenlediği “Arola Tasarım Brunch” 28 Mayıs Cumartesi günü 11.30-15.00 saatleri arasında olacak. Tasarımcı Aslı Filinta’nın konuk edileceği brunch’ta ravioli ve Uzakdoğu lezzetleri gibi seçenekler var. Kişi başı fiyatı 195 TL.