Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

25.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Chakra ilkbahar-yaz koleksiyonunda dekoratif çiçekler, vazo ve mumluk gibi birçok dekoratif ürün var.

En yeni en moda

Evinizde çiçekler açsın...
Chakra ilkbahar-yaz koleksiyonunda dekoratif çiçekler, vazo ve mumluk gibi birçok dekoratif ürün var. Çiçekler 99.90 TL.

Haberin Devamı

Besleyici bakım yağı
Avon Nutra Effects Mucizevi Yüz Bakım Yağı içerdiği beş farklı saf tohum yağıyla cildi nemlendirirken beslenmesine yardımcı oluyor. Fiyatı 18.95 TL.

Geometrik detaylar
Süheyla Sahil’in sekiz parçadan oluşan mayo ve bikini koleksiyonu Glam Triangle yüksek bel kesimleri ve geometrik detaylarıyla dikkat çekiyor. Fiyatlar 359 TL’den başlıyor.

Spor şıklık için...
- Crocs’un Freesail Watercolor Clog modeli rahat tasarımı dışında canlı renkleri de bir araya getiriyor. Fiyatı 189.99 TL.
- Skechers’ın hem bağcıklı hem bağcıksız modellere sahip ayakkabısı Go Flex, rahatlığın yanında renk seçenekleriyle şıklık da vâdediyor. Pembe ayakkabı 329 TL.

Gökkuşağı renkli aksesuarlar
Kısmet by Milka’nın Rainbow koleksiyonunda yüzük, bileklik ve kolyeler var. Yüzük 3.000 TL.

Haberin Devamı

Festival ruhunu yaşatın
OXXO’nun Festival Folk koleksiyonunda renkli desenlerle süslü uçuş uçuş kimonolar, yırtmaçlı pantolon ve rahat elbiseler var. Kimono ve pantolon 89.95’er TL.

Beyaz dişler
Colgate Optik Beyaz Kalıcı Beyazlık diş macunu leke oluşumun önlenmesine ve beyaz dişlere kavuşmanıza yardımcı oluyor. 75 ml. fiyatı 17.50 TL.

Güneş sonrası bakım
Deborah Milano Regenerating After Sun krem, güneş sonrası ciltteki kurumayı azaltarak cildin nemli kalmasına yardımcı oluyor. 40.50 TL.

Lezzetli yoğurtlar
Orijinal, çikolata-fındık, çilek ve nar aromalı Pinkberry dondurulmuş yoğurda taze meyveler ve ramazana özel olarak baklava, fıstıklı kadayıf gibi lezzetler de ekleyebiliyorsunuz. Fiyatlar 11 TL’den başlıyor.

Zengin iftar menüsü
Boğaziçi ve Kandilli’deki Borsa Restaurant iftar menüsünde iftariyelikler, çorba, zeytinyağlılar ile et döner kebap, taş fırında Konya usulü kuzu tandır ve Borsa usulü köfte ızgara gibi seçenekler var. Güllaç, ekmek kadayıfı gibi tatlıların da olduğu menü kişi başı 140 TL.

Püsküllerle süslü
Faik Sönmez ilkbahar-yaz koleksiyonu ürünlerinde bayram için yüzde elliye varan indirim uygulanıyor. Püslül detaylı üstün indirimli fiyatı 99.95 TL.