Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

23.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Decathlon’un su sporları markası Tribord’un Easybreath maskesi buğulanmayan camlara sahip.

En yeni en moda

Sanki karada gibi
Decathlon’un su sporları markası Tribord’un Easybreath maskesi buğulanmayan camlara sahip. Suyun maskenin iç kısmına girmesini engelleyen bir mekanizması da olan ürün karadaki gibi ağzınızdan ve burnunuzdan su altında kolay bir şekilde nefes alabilmenize yardımcı oluyor. Fiyatı 130 TL.

Haberin Devamı

Yaza özel parçalar
Vakko Home Koleksiyonu’nda yaza uygun el yapımı ürünler, özgün motifli keten yastıklar, cam, ahşap ve metali birleştiren modern dekoratif parçalar var. Flamingo desenli yastık 325 TL.

Bakımlı dudaklar
NYC’nin yeni Show Time Lip Balm’ları dudakları nemlendirerek çatlak azalmasına yardımcı oluyor. Watsons’larda bulabileceğiniz ürünün fiyatı 6 TL.

Bakımlı saçlar
Gliss’in yeni yağ iksirleri Million Gloss Crystal Oil ve 6 Miracler Oil Essence saçlarınızın canlanmasına ve parlaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor. Fiyatları 20 TL.

Yazlık bileklikler
Pandora’da metalik tonlarda açık mavi ve canlı pembe renklerinde tasarlanmış yeni Moments Çift Örgü Deri bileklikler var. Bileklik 139 TL.

Haberin Devamı

Sağlıklı ve kalıcı bronzluk Lierac Sunific Solaire 3 ile Sunific After Sun cildinizi güneşten korumayı, sağlıklı ve kalıcı bir bronzluk kazandırmayı vâdediyor. After Sun krem 89 TL.

Gelinler için pastalar
Cutie Cake Co.’da gelin adaylarının bekarlığa veda partileri için tasarlanmış pastalar var. En az 15 kişilik gelin figürlü pasta 450 TL.

Rengarenk elbiseler
Home Store’da kırmızıdan maviye birçok renk seçeneğine ve birbirinden farklı desenlere sahip elbiseler var. Çiçek desenli elbise 299 TL.

Besleyici yağlar
Tabia kantaron yağı cildin canlanmasına ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. 25 ml fiyatı 17.5 TL.

Köpüklü Türk kahveleri
Beş renk seçeneği sunan Fakir Kaave Türk kahvesi makinesi, aynı anda dört köpüklü Türk kahvesi hazırlayabiliyor. Fiyatı 299 TL.

yeme-içme

Anadolu lezzetleri
Anadolu tatlarını sunan Delimonti’nin yaz menüsünde soğuk ayran aşı çorbası, kuzu etli enginar, siyez bulgur pilavı ve körpe gelin salatası gibi lezzetler var. Soğuk ayran aşı çorbası 12 TL.