Cumartesi “Evvel” zaman içinde

“Evvel” zaman içinde

25.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

“Evvel” zaman içinde

Mutlaka görün
“Evvel” zaman içinde

Haberin Devamı

Ressam Hanefi Yeter, “Evvel” adını verdiği retrospektif sergisinde 50 yıllık sanat yaşamını gözler önüne seriyor. Sanat yaşamının önemli kısmını Berlin’de geçiren sanatçının sergisinde resimlerin yanı sıra heykel ve seramikleri de yer alıyor. 90’ın üzerinde kişisel sergi açan, çok sayıda karma sergiye katılan Yeter’in sergisi 16 Aralık’a dek görülebilecek.

Taze açılıyor
Gerçekle kurgu arasında


Ryan Schude’nin x-ist’te gerçekleşen ikinci kişisel sergisi “Fact & Fiction”, 23 Kasım akşamı açıldı. Fotoğraflarında kurgu sahnelere yer veren sanatçı Ryan Schude, 15 yıldır üzerine çalıştığı “Tableaux Vivants”, “Them & Theirs” ve “Portraits” isimli serilerinden oluşturduğu bir seçkiyle x-ist’teki ikinci kişisel sergisini gerçekleştiriyor. Sergi, 23 Aralık’a kadar x-ist’te görülebilecek.

Bitmeden yetişin
Tüketim toplumu üzerine


Sanatçı Fırat Engin’in “Bu Yükü Daha Ne Kadar Taşıyabiliriz?” başlıklı sergisi tüketim toplumu, küreselleşme, kültür piyasası ve politikaları ele alıyor. Ankara’da Galeri Siyah Beyaz’da yer alan sergi toplumsal sorunların güncel yansımalarına eğiliyor. Sergi, 27 Kasım’a dek görülebilecek.

Haberin Devamı

“Evvel” zaman içinde