Cumartesi Güncel Sanat

Güncel Sanat

27.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Güncel Sanat

MUTLAKA GÖRÜN

Haberin Devamı

Anna Lâcis’in pedagoji mirası İstanbul’da

Bağımsız sanat inisiyatifi AVTO, Letonyalı tiyatro yönetmeni ve pedagog Anna “Asja” Lâcis’in alternatif pedagoji çalışmalarını belgeleyen bir sergiye imza atıyor. Lâcis’in daha önce uluslararası sanat organizasyonu Documenta 14’te izlediğimiz fotoğraf, arşiv belgeleri ve Lâcis ile yapılan görüntülü röportaj, sergide izleyiciyle buluşuyor. Detaylı bilgi için AVTO’nun Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Güncel Sanat

BİTMEDEN YETİŞİN

Cepleri yakmayan sanat

MIXER, EDITIONS serisi bu yıl Marcus Graf küratörlüğünde gerçekleşiyor. Hasan Pehlevan, Abidin Dino, Ardan Özmenoğlu, Mert Acar, Cins, Ahmet Duru ve Vahap Avşar’ın aralarında bulunduğu sanatçıların orjinal yapıtlarından özgün baskı teknikleriyle çoğaltılan obje, heykel ve kağıt baskılar izleyiciyle buluşuyor. Sergi 1 Haziran’a kadar görülebilir.

Haberin Devamı

TAZE AÇILDI

Çini mürekkebinin rengârenk tınıları

Çini mürekkebi kullanarak yaptığı tablolarla bilinen Pınar Tınç’ın “Masumiyet” isimli sergisi bugün Arnavutköy Art Gallery’de ziyarete açıldı. Sanatçının bu sergide yer alan eserlerinin hikâyesi, çocukluğunu geçirdiği Bozcaada’ya ve oradan da beş yıl yaşadığı küçük bir yanardağ adası olan “La Réunion”a kadar uzanıyor. Sergi mayıs sonunu dek görülebilir.

Güncel Sanat