Cumartesi Havadar fileler

Havadar fileler

20.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Havadar fileler

2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonları ağlarda. Kıyafetlerden aksesuarlara kadar her yerde karşımıza çıkan fileler, cesur bir yaz stili yaratmanın en pratik yolunu sunuyor.

Haberin Devamı

Kimi doğallığıyla balıkçı ağlarını andırıyor, kimi neon renkleriyle sporcu üniformalarını. Bazıları kroşe el örgüleri kadar zarif, bazılarıysa metalik kafesleri andıran parıltılı materyalleriyle çok iddialı. Fakat hepsi de sezon modasına dahil ve gardıroplarımıza girmeye kararlı…

Fileler, bu sezon birbirinden yetenekli tasarımcıların farklı yorumlarıyla podyumlara geri döndü. Christian Dior’da zarif, Altuzarra’da bohem, Salvatore Ferragamo’da rahat, Sonia Rykiel’de atletik görünüyor, hem dokuları hem de renk tonlarıyla serinlik vaat ediyorlar. En iyi yanları ise şehirde giyildikten sonra tatil bavuluna yer kaplamadan sığabilmeleri ve kırışmadan plaja direkt geçiş yapabilmeleri. Daha ne isteriz?

Haberin Devamı

Havadar fileler

AKSESUARLARA DA ÇOK YAKIŞIYOR

Filenin havadar görünümü, yalnızca kıyafetlere değil yazlık aksesuarlara da çok yakışıyor. Özellikle deniz kabukları ya da püsküllerle süslenmiş çanta ve ayakkabılar, bohem bir hava yaratmak için ideal.


- Kıyafetlerinizdeki filelerin ağ genişliğine dikkat edin. Çok küçük ve çok büyük ağlar vücudunuzun olduğundan daha geniş görünmesine yol açabilir. Bu yüzden en iyisi orta boyuttaki fileleri tercih etmek.

- File giymeye alışık değilseniz, bu trende uyum sağlamaya file çoraplardan başlayabilirsiniz. File çoraplar spor ayakkabılarla kombinlendiğinde gündüze de çok yakışıyor ve abartılı görünme kaygısı olmadan rahatça giyilebiliyor.

- Renklerle oynayarak kontrast yaratmak, fileleri daha çarpıcı hale getirmenin en ideal yolu. Örneğin krem tonlarındaki askılı bir elbisenin üzerine siyah file elbise giymeyi deneyebilirsiniz.

- Filenin her halinde, hatta metalik pullarla süslenmiş olanlarında bile natürel bir hava var. Bu havayı bozmamak için file giydiğinizde saçınızı ve makyajınızı da doğal tutmaya özen gösterin.

Havadar fileler