Cumartesi Hediye seçerken fırsat kollayın

Hediye seçerken fırsat kollayın

07.06.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Babalar Günü’ne bir hafta kaldı. Hediyenizi son güne bırakmak yerine şimdiden seçenekleri değerlendirin. Kampanyalardan ve indirimlerden yararlanın

Hediye seçerken fırsat kollayın

Turnuvayı kazanana oyun konsolu
13-14-15 Haziran tarihlerinde Astoria Alışveriş Merkezi’ndeki Nintendo Wii turnuvasına katılarak en yüksek skoru elde eden ilk üç babaya hediyeler verilecek. Birinci Wii konsolu, ikinci Nintendo DS Lite ve üçüncü oyun kazanacak.

Evrak çantası alana cüzdan hediye
Matraş’taki tüm ürünlerde yüzde 20, evrak çantalarında yüzde 30 indirim fırsatı var. Ayrıca evrak çantası alana  cüzdan hediye ediliyor. Bugün başlayan kampanyanın son günü 16 Haziran.

Televizyon koltuğunda maç keyfi
İstikbal’in televizyon koltukları Avrupa Şampiyonası’nın keyfini çıkarmak isteyen babalara konforlu bir turnuva vaat ediyor. Açık kahve, gül kurusu, turuncu, fuşya, hardal gibi renk seçenekleri bulunan tasarımlar manuel ve otomatik mekanizmaları ile isteğe göre ayarlanabiliyor. Koltuklar 30 Haziran’a kadar yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor. 

30 YTL daha az ödeyin
Marks&Spencer’da her 150 YTL’lik alışverişte 30 YTL daha az ödeyeceksiniz. 25 Haziran’da sona erecek kampanyada gömlekler, pantolonlar, tişörtler, takım elbiseler ve daha  birçok hediye alternatifi bulunuyor. 

Kol düğmeleri, ayakkabılar, kemerler
Kemerler, gömlekler, ayakkabılar, pantolonlar, kravatlar, kol düğmeleri... Çift Geyik Karaca’nın kampanyasında tüm bu ürünlerde yüzde 20 indirim var. 

Alan da satan da kazanıyor
www.hemalhemsat.com’da Babalar Günü kampanyasında sitede ürün satanlar da ürün alanlar da hediye kazanıyor. En fazla alış yapan üyeye ve en fazla satış yapan üyeye cep telefonu armağan ediliyor.

En çok alışveriş yapana tatil
Mudo’da klasik giyinmekten hoşlanan babalar için de sportif giyinen babalar için de kıyafetler bulunuyor. Üstelik Babalar Günü alışverişini Mudo’dan yapanların hafta sonu tatili kazanma şansı var.
15 Haziran’a kadar Maximum kart ile Mudo mağazalarından en çok alışveriş yapan beş kişi Adam&Eve Hotel’de çift kişilik 3 gün 2 gece tatil kazanıyor. Bu hediyeye tüm ulaşım ve havaalanı transferleri de dahil.

60 farklı ayakkabıda tek fiyat
Yeşil, Babalar Günü’ne özel olarak 60 farklı ayakkabıda geçerli olan özel bir fiyat kampanyası başlattı. 16 Haziran’a kadar devam edecek kampanyada ürünler 69,90 YTL’ye satılacak.

Mug alanlara ücretsiz kahve
9-24 Haziran tarihleri arasında Dunkin’ Donuts’lardan mug satın alan tüm baba ve baba adayları muglarını Dunkin’ şubelerine getirerek ücretsiz kahve içecek.