Cumartesi İstanbul’da Paskalya zamanı

İstanbul’da Paskalya zamanı

31.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Oteller hazırlanan geleneksel Paskalya spesiyalitelerini konuklarına sunarak keyifli bir pazar vadediyor.

İstanbul’da Paskalya zamanı

RItz-Carlton İstanbul Paskalya Bayramı’nı kutlamak isteyenleri özel bir brunchta ağırlıyor. Atelier Real Food’da hazırlanan özel menüde ev yapımı makarnalardan Paskalya yumurtalarına kadar her damak zevkine hitap eden tatlar bulunuyor. 11.30-14.30 saatleri arasında gerçekleşecek brunch’ın kişi başı ücreti 165; 7-12 yaş için ise 82 lira. 0-6 yaş arası minikler için ücretsiz.

Haberin Devamı

İstanbul’da Paskalya zamanı

Geleneksel tatlar

MövenpIck Hotel Istanbul’un geleneksel hale getirdiği Paskalya brunch’ında AzzuR Restaurant’ta saat 12.00 - 15.00 arasında zengin kahvaltı çeşitleri sunulacak ve brunch’ta çocuklara özel çikolata kursu düzenlenecek. Minikler ayrıca palyaço gösterisi ve oyunlar eşliğinde eğlenceli saatler geçirecekler. Kişi başı 140 lira olan Paskalya Brunch’ı, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için ise yüzde 50 indirimli.

İstanbul’da Paskalya zamanı

Canlı müzik eşliğinde

ShangrI-La Bosphorus Istanbul Paskalya’yı sevdikleriyle geçirmek isteyenleri yarın canlı müzik eşliğinde farklı tatlarla buluşturacak. Denize nazır konumuyla ilgi gören IST TOO’da kişi başı fiyat 235 lira.

Boğaz manzaralı brunch

İstanbul Boğazı’na hakim konumuyla dikkat çeken Conrad İstanbul Bosphorus, bu yıl Paskalya Pazarı’nda misafirlerini Summit Bar&Terrace’da ağırlayacak. Yarın Paskalya temalı kahvaltıda güne özel lezzetler sunulurken çocuklar için de yumurta boyama etkinlikleri gerçekleşecek. 10.00-15.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak olan mekanda kişi başı ücret 110 lira. 0-6 yaş grubundaki çocuklar için ücret alınmazken 6-12 yaş arası çocuklar için yüzde 50 indirim uygulanacak.