Cumartesi Kalp hırsızı tasarımlar

Kalp hırsızı tasarımlar

14.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü marka ve tasarımcılar 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel ürünler tasarladı. Göz atmanızda fayda var. Belki içlerinden biri tam aradığınız hediye olabilir

Kalp hırsızı tasarımlar

Aşk zamanı

Haberin Devamı

Dünyanın dört bir yanındaki sevgililerin, aşklarının sembolü olarak köprülere ve anıtlara minik kilitler asma geleneğinden ilham alan Swatch, Sevgililer Günü için tasarladığı saate “Unlock My Heart” (kalbimin kilidini aç) adını verdi. Beyaz kadranın tam ortasında yer alan fuşya-pembe renkli asma kilidinin yanı sıra özel paketiyle de çok romantik olan saat 140 liradan satışa sunuluyor.

14 Şubat banyosu

Seçili parfümlerde Sevgililer Günü’ne özel yüzde 30 indirim uygulayan Sephora’nın bugüne özel hazırlanan sınırlı sayıdaki koleksiyonunda yer alan banyo ürünleri de, ambalaj tasarımları ve kokusuyla dikkat çekici. Örneğin banyo köpüğü kutusundan çıkan sticker’la mesajınızı şişenin üzerine yazabilirsiniz. Fiyatlar 14.90 liradan başlıyor.

Haberin Devamı

Şişedeki mesaj

Kısmet By Milka markasının yaratıcısı ve tasarımcısı Milka Karaağaçlı,
14 Şubat için “Aşk Mektubu” kolyesi hazırladı. Açılan kapağının altında, sevdiğinize hislerinizi yazabileceğiniz özel bir bölmeye sahip olan kolye “şişedeki mesaj” espriyle tasarlanmış. Fiyatı 2700 lira.

Asi ve rahat

Hogan, Rebel koleksiyonundaki spor ayakkabıları aşk ve tutkunun sembolleriyle süsledi. Kalp, gül ve yıldız figürlerinden oluşan desenler gümüş rengi ve kırmızı bağcıklarla kombinlenmiş. Fiyatı 1.100 lira olan sınırlı sayıdaki ayakkabılar markanın Akasya Acıbadem mağazasında satışta.

İki gönül yan yana

Batik’in Sevgililer Günü için özel hazırladığı “Batik in Love” koleksiyonundaki tişörtler (39.90 lira) hem kadın hem de erkek için ikili paketlerde siyah ve gri renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. İki gönül bir olup yan yana durunca ortaya “love” yazısı çıkarmış misali.

Ölümsüz notlar

Elinizle yazacağınız bir nottan daha anlamlı ne olabilir? Türkiye’ye kısa bir süre önce gelen butik kırtasiye markası Rifle Paper Co., alışılageldik tebrik kartlarından farklı dokuları, el çiziminden desenleri ve organik materyalleriyle hediyenize artı değer katacak. Sevgililer Günü serisindeki fiyatlar 14 liradan başlıyor.

“Bağlanmak” isteyenlere

Koton’un Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı üç metre uzunluğundaki “aşk atkıları”, çiftleri birbirine sımsıkı bağlayıp sıcak tutacak. Dudak ve bıyık figürleriyle süslü atkılar 30 lira.

Haberin Devamı

Efsane tasarımcıdan kalpler

Çoğu kadının kalbinin daha hızlı atmasına sebep olan Christian Louboutin, Sevgililer Günü koleksiyonuna “Cora” adını verdi. Kalp figürlü babetler, stilettolar, cüzdanlar ve çantalar kadınları sevinçten havaya uçurma garantili. Fiyat 1.655 TL.

KISA KISA

İkinci mağaza açılıyor
Uzun süre heyecanla beklendikten sonra Türkiye’deki ilk mağazasını geçen yıl Zorlu Center’da açan COS, ikinci mağazasını İstinye Park’ta açacak. 559 metrekarelik mağazada, kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarına ulaşmak mümkün olacak.

Yeni yüz
Topshop yeni sezondaki denim kampanyası yüzünün son dönemin gözde modellerinden Hailey Baldwin olduğunu açıkladı. Markanın kreatif direktörü Kate Phelan, Hailey’nin sokak şıklığı, tarzı ve bireyselliğiyle farklı kadınları temsil ettiğini söylüyor.

Yazarlar