Cumartesi Kanal D'de trafik maratonu

Kanal D'de trafik maratonu

11.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kanal D'de ekrana gelecek "Trafik Maratonu 2003"te altı farklı grup trafikle ilgili soruları yanıtlayacak

Kanal Dde trafik maratonu




Kanal D "Zeka Maratonu"nun yakaladığı başarıdan sonra bu sefer de "Trafik Maratonu 2003" ile şoförleri ve seyircileri test ediyor. Yarın akşam 21.20'de Beyazıt Öztürk ve Meltem Cumbul'un canlı sunacağı program Türk halkının trafik bilgisini ölçmek ve trafikteki tutumunu anlamak için tasarlandı. Stüdyodaki trafik polisleri, kuryeler, amatör kadın şoförler, taksi ve minibüs şoförleri, uzun yol şoförleri ile belediye ve halk otobüsü şoförlerinden oluşan altı farklı grup trafikle ilgili soruları cevaplayacak. Yarışma sonucunda hangi grubun en iyi olduğu ortaya çıkacak.
Bu arada ekran karşısındakiler SMS ve internet ile yarışmaya katılabilecek. Gelen cevaplar karşılaştırmalı olarak değerlendirilecek. Yarışmaya katılmak istemeyenler de dergi ve gazetelerden edindikleri skor kartlarıyla teste katılıp sonuçları hesaplayabilecek. Program sırasında uzmanlar trafikle ilgili püf noktalarını anlatacak.
"Trafik Maratonu"na sadece sürücüler değil yayalar da katılabiliyor. Bu yarışma daha önce Hollanda, Almanya, Avustralya ve Fransa gibi pek çok ülkede yapılmıştı.