Cumartesi Kazanan renkli takım

Kazanan renkli takım

23.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Değişen mevsimle birlikte gardırobunuza enerji dopingi yapmanın yolu rengarenk takımlardan geçiyor. Üstelik pantolon takımları sevmeyenler için etekli ve şortlu seçenekler de var.

Kazanan renkli takım

Takımlar, özellikle ofiste ve özel davetlerde kadınlar için gerçek bir stil kurtarıcısı. Kombin yapma derdini ortadan kaldırıp yalnızca iki parçayla çarpıcı güçlü bir görüntü yaratıyor, her mekana dozunda ayak uyduruyor, ne az ne de fazla kaçıyorlar.

Haberin Devamı

Bunları size yeni sezondan fotoğraflar eşliğinde anlatmasaydım, belki de içinizden “ah bir de sıkıcı görünmeseler” diye geçirecektiniz. Ancak sarıdan pembeye, yeşilden turuncuya uzanan renklerine bakıp, sıkıcı olduklarını düşünmek imkansız değil mi? 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda Escada, Armani, Gucci, Balenciaga gibi pek çok modaevinin koleksiyonunda yer alan ve kalıpların dışına çıkıp genç gardıroplara da girmeye kararlı görünen ceketlere eşlik eden ise yalnızca pantolonlar değil. Oyuncuları ister etekler ister şortlar arasından seçin, kendi takımınızı kurarak baharın stil yarışına birinci sıradan girin!

Erkekler daha da iddialı

Bu sezon kadın modasındaki takım elbiselerin oldukça fazla renk seçeneği var ama erkek koleksiyonları “illa ki neon” diyor. Versace defilesinde olduğu gibi pembe ya da yeşil fosforlara bürünmek isterseniz takımınızın içine gömlek yerine tişört giyerek sportif bir hava yaratmaya özen gösterin derim.

Haberin Devamı

İşin uzmanları

Renkli takımları kendine çok iyi yakıştıran pek çok ünlü isim var. Rosie Huntington, Victoria Beckham, Kate Bosworth ve özellikle de Cate Blanchett. Ortak noktaları ise hepsinin saç ve ten rengine göre en uygun tonu bulmuş olması. Esmerseniz sarıları, sarışınsanız pembe ve moru, kızıl saçlı ya da kumralsanız mavileri deneyin.

Stil ipuçları

-Boyunuz uzun değilse, takım seçerken kalça hizanızı geçecek ceketler almaktan kaçının. Aynı şekilde uzun ve geniş paçalı pantolonlardan da…

-Moda dünyası bu yaz bize takımları tepeden tırnağa tek bir renge bürünerek giymemiz gerektiğini söylüyor ama üst-alt kombinasyonlarında farklı renklere gitmekte de sakınca yok. Aynı rengin farklı tonlarını ya da birbirine tamamen zıt renkleri de tercih edebilirsiniz.

-Şortlu takım almak istiyorsanız şortun materyalinin ipek, keten gibi narin ve ince kumaşlardan olmasına özen gösterin. Tabii tam koşuya çıkacakken son anda ofise gitmeye karar vermiş gibi görünmek istemiyorsanız.

-Düğmeler ya da kuşaklarla bele oturan ceketler, takım giydiğinizde siluetinizin daha zarif görünmesini sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Kazanan renkli takım

ALIŞVERİŞ

Takımları günlük hayatta spor ayakkabıyla giymek hem insana kendini rahat hissettiriyor hem de resmi görünümü daha
yumuşak hale getiriyor. Kendall Jenner’ın da favorisi olan Adidas Ultraboost 19 modelinin fiyatı 1.399 lira.

Renkli takımlar giymeye alışık değilseniz başlangıcı naif tonlarla yapabilirsiniz. İpekyol’daki somon ceket 699, pantolon ise 459 lira.

Kazanan renkli takım