Cumartesi Kelebek etkisi

Kelebek etkisi

16.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Doğanın en zarif hayvanlarından kelebek, bu sezon renkliliğiyle modaya da ilham veriyor. Kelebek desenli kıyafetler ve kelebek formlu aksesuarlarla uçmaya hazır olun.

Kelebek etkisi

Kısa ömürleriyle tanınan ve sıcak havalarla özdeşleştirilen kelebekler, 2018 İlkbahar-Yaz sezonunda, moda dünyasında uzun bir yolculuğa çıkıyor. Moschino, Bottega Venetta, Versace gibi markaların podyumunda başlayan bu etki bazen pembe, mor, turuncu gibi canlı renklerle buluşarak; bazen dev bir kelebek formuna bürünerek, bazen de kendini zarif detayların ardına saklayarak her yeri sarmaya hazır...

Haberin Devamı

- Üzerinize birkaç taneden fazla kelebeğin konmasına izin verin; ancak kelebek formlu aksesuarla desenini aynı anda kullanırken, dengeyi yakalamakta fayda var.

- Çocuksu görünmekten çekiniyorsanız siyah, beyaz gibi tonları tercih edebilirsiniz.

- Üzerinizdeki kelebeklerin boyutu kilonuzla ters orantılı olmalı. Yeterince formda olmadığınızı düşünüyorsanız, iri kelebeklerden uzak durun deriz.

Kelebek etkisi

- Swarovski de yeni sezonda kelebeğin göz alıcı doğasından ilham alan markalardan. Pembe kristallerle süslü yüzük 149 dolar.

- Söz konusu kelebekler olur da çocuk koleksiyonları bu sevimli trendin gerisinde kalır mı? H&M’deki çocuk tişörtü 10 lira.

- Zara’daki kelebek desenli üstle düşük omuz modasına da uyum sağlayabilirsiniz. 150 lira.

Haberin Devamı

- Dolce&Gabbana’nın siyah beyaz stillettosunu rengarenk çiçekler ve minik kelebekler canlandırıyor. Feminen adımlar atmak isteyenler için, 500 dolar.

En güçlü halka

‘80’lerin ve 90’ların favori aksesuarı halka küpeler, yepyeni renk ve formlarıyla döndü. Defilelerde ve ünlü stillerinde öne çıkan bu trendle, yazlık görünümleri şıklaştırmak çok kolay...

Kelebek etkisi

‘70’lerde Cher, ‘80’lerde Madonna, ‘90’larda Jennifer Lopez, 2000’lerde herkes! Hemen her kadının aksesuar çekmecesinde önemli yere sahip olan halka küpeler, bu yaz hem podyumu hem de ünlü stillerini ele geçirdi. Üstelik; iri altın halkalardan boncuklarla süslü modellere, iç içe geçen dairelerden kalın ve renkli modellere kadar tüm çeşitleriyle… Cushnie et Ochs, Roberto Cavalli, Y Project gibi markaların defilelerinde de kendine yer bulan bu aksesuarın en güzel yanı ise gündüzden geceye rahatça uyum sağlayabilmesi.