Cumartesi Kendinize yapışanı giyin

Kendinize yapışanı giyin

04.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Moda dünyası ilkbahar / yaz sezonunu çoktan açtı. Hem bu yeni sezona alışmak hem de henüz tam olarak ısınmayan havalarda üşümemek için en ideal trendlerden biri renkli taytlar

Kendinize yapışanı giyin

Bir süredir sokak modasını etkisi altına alan renkli taytlar, 2017 ilkbahar / yaz sezonuyla birlikte lüks markaların da radarına girdi. Hem bacağı bir çorap gibi saran taytları hem çiçek desenli opak çorapları hem de pembe deri taytlarıyla “Üstünüze yapışanı giyin” motto’sunu koleksiyonunun ana teması haline getiren Balenciaga, farklı renk bloklarıyla tasarladığı taytlarıyla sportizm trendini devam ettiren Versace, kadifeden bahar aylarında da vazgeçemeyen Y/Project ve dantelli tasarımlarıyla taytı gece davetlerine taşımaya kararlı görünen Louis Vuitton... Elbette hepsinin ortak noktası renkli taytları hayatımıza sokan 80’lere gönderme yapıyor olmaları.

Haberin Devamı

Havalar ısınmaya başlarken; hem şeker gibi renkleriyle insanın içini açan hem rahat hissettiren hem de her stile uyum sağlayan taytlara gardırobunuzda yer açmak için zaman kaybetmeyin derim.

Aerobik derslerinin enerjik ruhu

80’li yılları yaşayanlar rengarenk, neon taytların aerobik derslerinde estirdiği fırtınaları hatırlayacaktır. Taytların üzerine giyilen egzersiz mayoları, saç bantları ve kalın çoraplar bugünün modası için biraz abartılı olsa da o dönemin
canlı ve enerjik ruhundan ilham almak için eski fotoğraflara bakmakta yarar var.

Alışveriş

Marc Jacobs 80’lerin dönüşünü kutlamak için o dönemin en büyük popüler kültür fenomenlerinden MTV ile işbirliği yaptı. Kapsül koleksiyondaki sweatshirt’ler renkli taytlarla giymek için ideal. Fiyatı 490 dolar.

Haberin Devamı

Kendinize yapışanı giyin

Taytınızı hem sportif bir havayla giymek hem de sokak stili ruhunu yakalamak için onu ilhamını kaykay kültüründen alan Vans ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. 279 TL.

Penti’nin “jungle” temalı, desenli taytı sıcak günlere çok yakışacak. 68.60 TL.

ipuçları

Renkli ve desenli taytlar bacaklarınızı olduğundan daha kısa ve kalın gösterebilir. Formunuza güvenmiyorsanız risk almamak için koyu renkli modellere yönelin ve çok kısa olmayan üstleri tercih edin.

Sezon koleksiyonları renkli taytları topuklu ayakkabılarla buluşturdu. Ancak aynı anda hem renkli tayt hem de topuklu ayakkabı giymek size fazla iddialı geliyor olabilir. O zaman çare sportif 80’ler.

Vücudu saran taytların üzerine geniş omuzlu ya da peplumlu üstler giymek silüetinizi daha dengeli göstercektir.

Derinin yanı sıra ince dantel ve kadife gibi dokular da renkli taytlara çok yakışıyor.

Yazarlar