Cumartesi Minikler için...

Minikler için...

14.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ataşehir Novada Alışveriş Merkezi Cemal Süreya Sahnesi’nde yarın 13.00’te Migros Çocuk Tiyatrosu, “Kurnaz Vezir” adlı ücretsiz oyunu sahneleyecek.

Minikler için...

Ücretsiz çocuk oyunu
Ataşehir Novada Alışveriş Merkezi Cemal Süreya Sahnesi’nde yarın 13.00’te Migros Çocuk Tiyatrosu, “Kurnaz Vezir” adlı ücretsiz oyunu sahneleyecek.

Haberin Devamı

Dört mevsim bir oda içinde
Odasında can sıkıntısından nasıl vakit geçireceğini düşünürken bilge sinek Bay Cızbız’la tanışan çocuğun, bir odada dört mevsimi eğlencelerle yaşayışını anlatan müzikli çocuk oyunu “Odada Dört Mevsim” yarın 13.00’te Beşiktaş Kültür Merkezi’nde. Biletler 21 TL.

“Kibritçi Kız”ın hikayesi
Zorlu Çocuk Tiyatrosu, “Kibritçi Kız Müzikali”ni mutlu bir sonla bitirerek çocuklara eğlenceli saatler geçirtecek. İllüzyonist Sermet Erkin’in de konuk oyuncu olarak rol aldığı ücretsiz oyun bugün ve yarın saat 12.00’de Zorlu Center
Performans Sanatları
Merkezi’nde.

Su içinde suluboya
Akbank Çağdaş Sanat Atölyesi 6-12 yaş arası çocuklar için saat 11.30’da “Sarkis Su İçinde Suluboya” etkinliği düzenliyor. Çocukların yaratıcılıklarını suluboya ile birleştireceği atölyeye katılım ücreti 5 TL.

Haberin Devamı

Mutfaklar arası gezinti
Instituto Cervantes İspanyolca bilen
8-12 yaş arası çocuklara bugün 14.00’te ücretsiz gastronomik atölye düzenliyor. Çocuklar İspanya, Arjantin mutfaklarını öğrenerek kendi menülerini hazırlayacak.

Yılbaşına hazırlık
Optimum Çocuk Kulübü, aralık ayı boyunca çocuklara her hafta sonu 15.00-18.00 arası yılbaşı için tasarlayabilecekleri çorap, kurabiye, çam ağacı süslemesi gibi ücretsiz atölyeler düzenliyor.

Ahşaptan heykel atölyesi
Pera Müzesi’nde 4-6 yaş arası çocuklar Faber-Castell sponsorluğunda yarın 12.20’de Sophia Vari’nin sergisini gezip gördükleri eserleri “Ahşaptan Heykel” atölyesinde tasarlayacak. Ücreti 20 TL.

Alışveriş

İndirimler başladı
l Civil 17’nci yılını aralık ayı boyunca yüzde 70’e varan indirimlerle kutluyor. Alt açma bezinin fiyatı 12.90 TL.
l Butikbebe.com’dan satın alabileceğiniz ergonomik Kiddy Evolution Pro Ana Kucağı 859 TL yerine 600 TL.

Eğlenceli sabunlar
Tethys Naturals çiçek, adam, araba
gibi eğlenceli şekillerde ürettiği “ilk sabunum” serisi ile miniklere el yıkama alışkanlığı kazandırırken eğlendiriyor da. Sabunların fiyatı 14.90 TL.

1-3 yaşa organik müsli
Hipp 1-3 yaş arası çocuklara kahvaltı ve ara öğünlerde yiyebilecekleri kakaolu, organik çocuk müslisi üretti. Fiyatı 13.90 TL.