Cumartesi Modanın kölesi olmayın

Modanın kölesi olmayın

24.02.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modanın kölesi olmayın

Modanın kölesi olmayın

Modanın kölesi olmayın

Birçok mağaza, 2001 ilkbahar/yaz koleksiyonlarını bu yıl biraz erken taşıdı vitrinlere. DieselStyleLab da, "Modanın Kölesi Olmayın" sloganıyla yeni koleksiyonunun tanıtımlarına başladı. Modada herkesin kendi tarzını yaratması gerektiğini söyleyen DieselStyleLab, cesur çizgileri ve farklı kumaşlarıyla her yaştaki gençleri hedefliyor.

Her telden eğlence
Klassis Resort Otel, bayram tatilinde İstanbul dışına çıkmak isteyen ama yolda vakit kaybetmek istemeyenler için özel bir program hazırladı. Programda hediyelik eşya standlarından resim sergisine, tavla turnuvasından çocuk oyunlarına, canlı müzikten sinemaya kadar pek çok etkinlik yer alıyor. Klassis’te bayramın ikinci günü Gülben Ergen sahneye çıkacak,
7 Mart’ta ise Kandemir Konduk Tiyatrosu’nun "Medya Medya Nereye" adlı oyunu izlenebilecek.

Maxi bayrama hazır
Kurban Bayramı yaklaşıyor. Maxi Shopping City de bayramda yeni kıyafetlerini giymeye hazırlanıyor. Bayram için özel olarak dekore edilen Maxi, bayramda kurban kesmek isteyenlere de özel bir hizmet sunuyor. Kredi kartıyla ya da Maxi Card ile alınan kurbanlar, isterseniz Maxi’de hijyenik koşullarda kesilebiliyor. Evde kesmek isteyenler için ise ücretsiz nakliye servisi bulunuyor.

Yaşlanmaya son
Etiler’deki Clinica, medikal estetik ve psikiyatri konularında profesyonel hizmet veriyor. Clinica’da, güneş ışınlarının cilt üzerindeki erken yaşlanma belirtileri, dengesiz ve kötü beslenme problemleri, iş ortamında yaşanan olumsuzlukların bedensel yansımaları uzman doktorlar, modern tıbbi cihazlar ve yöntemlerle tedavi ediliyor. Clinica; kilo, selülit ve kırışık problemlerine de kesin çözüm vaat ediyor. Tel: (0212) 287 15 95

"Dışardaki" yalnız insanlar
Memet Güreli’nin son resimleri Atatürk Kültür Merkezi, Küçük Salon’da sergileniyor. "Dışardaki" adlı sergide yer alan eserlerin büyük bölümünde erkek odaklı gündelik yaşam sahneleri betimlenmiş. Sokak köşelerinde kümelenmiş, yolda yürüyen ya da iç mekanda bir araya gelen bu insanların en dikkat çekici özelliği ise yalnızlıkları. Sergi, 17 Mart’a kadar gezilebilir.



CUMARTESİ