Cumartesi Modaya illüstratör damgası

Modaya illüstratör damgası

15.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Modanın renkli dünyasını kağıtlara aktarabilen, yeteneğiyle herkesi kendine hayran bırakan illüstratörlerin son çalışmalarına yakından baktık

Modaya illüstratör damgası

Moda dünyasının öne çıkan isimleri arasında genelde ünlü tasarımcılar ve modeller olur. Son yıllarda ise bu listeye Chanel, Christian Louboutin, Oscar de la Renta, Gucci, Prada ve Fendi gibi lüks markalar için çizimler yapan yetenekli illüstratörler dahil oluyor. Sanatlarını modayla birleştiren bu isimler aynı zamanda eserlerini Instagram’daki takipçileriyle buluşturuyor...

Haberin Devamı

Hayden Williams

Moda illüstratörleri arasında en çok tanınan isimlerden biri olan Hayden Williams, hayallerini gerçeğe dönüştürenlerden. Ünlü isimlerin kırmızı halı görüntülerini çizdiği illüstrasyonlarıyla adını duyuran Williams’ın hesabında ünlüleri ikonik kıyafetleri içinde bulabilirsiniz.

Modaya illüstratör damgası
Megan Hess

Moda dünyasının önemli isimlerinden olup Prada, Chanel ve Louis Vuitton gibi markalarla çalışan Megan Hess, kendi çizimlerinin de yer aldığı illüstrasyon kitapları ve online mağazasıyla tanınıyor.

Blair Breitenstein

Kullandığı sulu boya tekniği ve çizgileriyle dünyanın en ünlü moda illüstratörleri arasında kabul edilen Blair Breitenstein; aynı zamanda Prada, Christian Louboutin, Rebecca Minkoff, Coach ve Oscar de la Renta gibi birçok moda markası için çalışmış bir isim.

Haberin Devamı

John Booth

Fendi 2017 ilkbahar / yaz erkek defilesi için hazırladığı tasarımlarla adından söz ettiren John Booth, seramik üzerine de yaptığı oldukça sıra dışı çalışmalarıyla ve Ashish, Christopher Shannon, Zandra Rhodes ve John Galliano gibi markalarla olan işbirlikleriyle tanınıyor.

Helen Downie

Helen Downie kendine özgü tarzıyla tüm dünyanın dikkatini çeken isimlerden. Gucci’nin kreatif direktörü Alessandro Michele’in işlerinden ilham alarak tasarladığı portre serisiyle tanınan sanatçının hayatı, 2014 yılında moda fotoğrafçısı Nick Knight’tan aldığı teklifle değişmiş.

Rongrong Devoe

Armani ve Neiman Marcus gibi dev markalarla çalışan Uzakdoğulu Rongrong Devoe, sulu boyadan keçeli kaleme kadar birçok farklı teknikte çizime imzasını atıyor. Devoe moda blogger’larının da illüstrasyonlarını yapıyor.

Gill Button

Modaya illüstratör damgası
GuccI, Dries Van Noten, Vogue ve Glamour gibi çok sayıda markayla çalışan Gill Button, özellikle Dries Van Noten’in 2016 sonbahar / kış şovu için hazırladığı el çizimi davetiyelerinden sonra tanındı. Sanatçının, çizimlerini paylaştığı Sketchy Men adlı bir internet sitesi de var.

Yazarlar