Cumartesi Mutlaka görün

Mutlaka görün

07.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ali Bilge Akkaya’nın “İki veya Rastlantısal Zamanların Gerçekçi Hikayeleri” başlıklı ikinci kişisel sergisi, 4 Şubat’a dek galeri x-ist’te görülebilecek.

Mutlaka görün

MUTLAKA GÖRÜN

Haberin Devamı

Rastlantısal hikayeler

Ali Bilge Akkaya’nın “İki veya Rastlantısal Zamanların Gerçekçi Hikayeleri” başlıklı ikinci kişisel sergisi, 4 Şubat’a dek galeri x-ist’te görülebilecek. Sergi, sanatçının ilk sergisinde olduğu gibi simetrinin ön planda olduğu ve rastlantı sonucu denk geldiği hikayelerin barındığı bir seçkiden oluşuyor. İstanbul başta olmak üzere dünyanın pek çok şehrinden fotoğraflar sergide yer alıyor.

BİTMEDEN YETİŞİN

Mutlaka görün

Keşfetmek için son haftanız

Arter’de Bilge Friedlaender’ın “Sözcükler, Sayılar, Çizgiler” isimli kişisel sergisi 15 Ocak’a dek devam ediyor. Friedlaender’ın 1980 yılından bu yana sergilenmemiş ve Türkiye’de izleyicilerle hiç buluşmamış eserleri bu sergide yer alıyor. Küratörlüğünü kızı Mira Friedlaender ile Işın Önol’un birlikte yaptıkları sergi, sanatçıyı keşfetmek için iyi bir fırsat.

Haberin Devamı

TAZE AÇILIYOR!

Mutlaka görün

Farklı kültürleri buluşturuyor

Feridun Oral’ın “Anatolitalia” isimli sergisi Galeri Selvin’de 11 Ocak’ta açılıyor. 31 Ocak’a dek devam edecek sergide sanatçı gündelik objelerden oluşturduğu yerleştirmelerine yer veriyor. Oral böylece farklı kültürlerden objeleri bir araya getiriyor.