Cumartesi Ne var ne yok?

Ne var ne yok?

03.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İtalya’nın en tanınmış şarkıcılarından, özellikle romantik parçalarıyla bilinen Eros Ramazotti bir kez daha Türkiye’de... Her konserinden sonra “doldu taştı” haberleri yapılan Volkan Konak yine sahnede... Shell çocukları Çatalhöyük kazısına götürüyor...

Ne var ne yok

Kuzeyin oğlu Boğaz kıyısında
Son dönemin yıldızı parlayan sanatçılarından, konserleri hıncahınç dolan Volkan Konak yine sahnede. “Kuzeyin oğlu” yarın akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkacak. 21.00’de başlayacak konserin biletleri Biletix’ten satın alınabilir.

70’lerden söylüyor
Göksel 70’li yılların şarkılarını söylediği “Hayat Rüya Gibi” albümünden seçtiği parçalarla 9 Temmuz’da Çubuklu Hayal Kahvesi’nde. Biletix’teki biletler 39,50 TL.

Athena Çeşme’de
Ska ve punk grubu Athena, son albümleri “Pis”ten seçtikleri şarkıları ve eski parçalarını bugün Babylon Aya Yorgi’de söylüyor. Biletix’teki biletler 39 TL.

Ramazotti geliyor
İtalyan şarkıcı Eros Ramazzotti “Alie Radici” albümünün turnesi kapsamında
7 Temmuz’da Turkcell Kuruçeşme Arena’da konser verecek. Aynı mekanda
5 Temmuz’da Pink Martini sahneye çıkacak. Biletler Biletix’te.

Kenan Doğulu
Su Ada’da Kenan Doğulu 9 Temmuz’da Su Ada Club’te olacak. Biletler Biletix’te, 90 TL.


Caz

Mike Stern JC’s’te
Gitarist Mike Stern ve grubu 6-7 Temmuz tarihlerinde JC’S’de sahneye çıkacak.

Büyükada’da festival
İstanbul Adalar Kültür ve Sanat Festivali’nin ilki 30 Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde Büyükada’da. Etkinlikte Buzuki Orhan, Apostrophe, TRT İstanbul Hafif Müzik ve Caz Orkestrası konserleri düzenlenecek.

Erkoç’la final
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de düzenlenen
caz geceleri, Fatih Erkoç ile son buluyor. Sanatçı
7 Temmuz’da sahneye çıkacak, son albümünde yer alan parçalara da yer verecek. Biletler Biletix’te.


Sergi

Sanatı Bodrum’a taşıyor
Toprak Sanat Galerisi İsmail Acar sergisini Bodrum’daki Gardens Of Babylon Otel’e taşıyor. Tel: (0252) 382 82 17

Yedi senelik gazete küpürleri
Alman fotoğrafçı Thomas Ruff’ın “Newspaper Photos”
adlı sergisi 7 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Galerist’te. Sergi, sanatçının yedi yıl boyunca Alman basınından topladığı gazete küpürlerinden oluşuyor. Tel: (0212) 244 82 30

Çizgi roman sergisi
Fransız Kültür Merkezi’nde 7 Temmuz-13 Eylül tarihlerinde “Yüzde Yüz” adlı çizgi roman sergisi gezilebilir. Sergide Ersin Karabulut, Galip Tekin, Memo Tembelçizer ve OKY gibi sevilen çizerlerin çalışmaları yer alıyor.
Tel: (0212) 393 81 11

Etkinlik

Arkeoloji yaz atölyeleri
Shell’in düzenlediği “Arkeoloji Yaz Atölyeleri” öğrencilerini Çatalhöyük tarihi ile tanıştırıyor. 15 Temmuz tarihine kadar atölyeye katılım ücretsiz. Tel: (0212) 217 29 99

“Çılgın ruh”tan komediTiyatro İstanbul’un sahnelediği “Çılgın Ruh” adlı komedi oyunu 7 Temmuz saat 21.15’te Enka Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyebilirsiniz. Biletler Biletix’te.